Facebook Pixel Αλέξανδρος Πασχαλάκης - ΠΑΟΚ: "Τρελαμένος" Πασχαλάκης μετά το... κράξιμο - Toν "καθαρίζει" ο Φερέιρα; - Τα... έκοψε και κλείνει στόματα!
| 2019-08-27 18:36:00

Τρελαμένος Πασχαλάκης με το "κράξιμο" - Toν "καθαρίζει" ο Φερέιρα; - Τα... έκοψε και κλείνει στόματα

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τρελαμένος Πασχαλάκης με το "κράξιμο" - Toν "καθαρίζει" ο Φερέιρα; - Τα... έκοψε και κλείνει στόματα

"Θέμα" ξαφνικά στον ΠΑΟΚ. Χαμός στα social. Πώς απαντάει;

Αλέξανδρος Πασχαλάκης - ΠΑΟΚ: «Θέμα» στη θέση του τερματοφύλακα έχει δημιουργηθεί στον ΠΑΟΚ... από το πουθενά το τελευταίο διάστημα, καθώς οι ήττες στην Ευρώπη και τα γκολ που έχει δεχθεί ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, έχουν φουντώσει τα γκρίνια για την θέση 1.Ειδικά μετά το γκολ στη Σλόβαν, για το οποίο φέρει μεγάλη ευθύνη, υπήρξε έντονη κριτική και πολλά σχόλια στα social media για τον πορτιέρε το ΠΑΟΚ και μάλιστα αρκετοί συμβούλευαν τον Αμπέλ Φερέιρα να τον αφήσει για λίγο στον πάγκο, ως... μήνυμα για τη συνέχεια.

Ο Πασχαλάκης από την πλευρά του, που προφανώς κι έχει αντιληφθεί το κλίμα που έχει δημιουργηθεί, εμφανίζεται αποφασισμένος να δώσει απαντήσεις σε όσους τον κριτικάρουν και ειδικά σε όσους ασχολούνται με τις στυλιστικές επιλογές, όπως τα... κοτσιδάκια του στο ματς με τον Άγιαξ, τα οποία κι εξαφάνισε στο επόμενο παιχνίδι ίσως και λόγω των όσων άκουσε και όχι με τις αποκρούσεις του.



Ο τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ είναι ενοχλημένος με όσα ακούγονται και μάλιστα έχει πεισμώσει με κάποια σχόλια που διαβάζει γι' αυτόν, ακόμα και στο προφίλ του στο Instagram και θέλει να δώσει απαντήσεις μέσα από τη δουλειά του και τις εμφανίσεις του στα επόμενα ματς, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Πέμπτης με την Σλόβαν Μπρατισλάβας στην Τούμπα.

Ο Πασχαλάκης έχει τεράστια πίστη στις δυνάμεις και όπως έχει αποδείξει αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια, μπορεί να κάνει τη διαφορά όχι μόνο σε ένα παιχνίδι του ΠΑΟΚ, αλλά σε μία ολόκληρη σεζόν. Ο Αμπέλ Φερέιρα άλλωστε τον πιστεύει και ο Έλληνας άσος θα έχει την ευκαιρία του, άμεσα κιόλας, να δώσει μία εντυπωσιακή παράσταση κάτω από τα γκολπόστ και να... κλείσει στόματα!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ασύλληπτο: Τόσα ζήτησε ο Σαββίδης για τα στιγμιότυπα του PAOK TV - Έπαθαν ΣΟΚ οι καναλάρχες!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags