Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Φερνάντο Βαρέλα: Ο άσος του Δικέφαλου μίλησε για πρόκριση επί της Σλόβαν Μπρατισλάβας.
| 2019-08-28 15:23:00

Hat off στον Βαρέλα! Απίθανες ατάκες ενόψει Σλόβαν - Τέτοιους παίκτες χρειάζεται ο ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Hat off στον Βαρέλα! Απίθανες ατάκες ενόψει Σλόβαν - Τέτοιους παίκτες χρειάζεται ο ΠΑΟΚ

Πιστεύει πολύ στην πρόκριση.

ΠΑΟΚ - Φερνάντο Βαρέλα: Ο άσος του Δικέφαλου μίλησε για πρόκριση επί της Σλόβαν Μπρατισλάβας. 

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο αμυντικός του Δικεφάλου:

«Καταλαβαίνουμε σίγουρα την σημασία του αγώνα και αυτό γιατί παίζουμε την Ευρώπη. Ο ΠΑΟΚ θεωρώ πως πρέπει να βρίσκεται στην Ευρώπη, στην φάση των ομίλων. Έχουμε κάνει καλή προετοιμασία, δεν είχαμε αρκετές μέρες για να δουλέψουμε αλλά όσες μέρες είχαμε, δουλέψαμε καλά και είμαστε προετοιμασμένοι για το ματς, αύριο θα τα δώσουμε όλα ώστε να πάρουμε την πρόκριση», σχολίασε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι αύριο δεν θα επαναληφθούν τέτοιο τύπου λάθη, θεωρώ ότι είμαστε αρκετά καλά, ίσως πρέπει να είμαστε ακόμα πιο συγκεντρωμένοι στα τελευταία λεπτά γιατί είναι κρίσιμα. Θα πρέπει να είμαστε εξτρά συγκεντρωμένοι, σε κάθε περίπτωση, έχουμε κάνει καλή προετοιμασία».

Για τα στοιχεία που χρειάζεται να έχει ο ΠΑΟΚ ώστε να πάρει την πρόκριση: «Σε αυτά τα παιχνίδια το πιο σημαντικό είναι να ετοιμάσεις τον εαυτό σου, να δώσεις λύση και επιλογή στους συμπαίκτες σου σε οποιαδήποτε θέση και αν αγωνίζεσαι, γιατί πάντα ο συμπαίκτης σου θα χρειάζεται μια έξτρα βοήθεια. Από εκεί και πέρα πρέπει να πιέσουμε τον αντίπαλο, να δείξουμε ότι θέλουμε να περάσουμε εμείς. Επίσης πρέπει να εκμεταλλευτούμε ότι αύριο το γήπεδο θα είναι γεμάτο, θα είναι όλοι εδώ για εμάς, εμείς ξέρουμε καλά να ζούμε τέτοιο τύπου ματς με γεμάτο πάθος, οπότε θα μπορέσουμε να διαχειριστούμε αυτή την κατάσταση, γι’αυτό πρέπει να πιέσουμε τον αντίπαλο. Σίγουρα το πρώτο γκολ θα είναι το πιο σημαντικό, ανεξάρτητα από το πότε θα μπει, εμείς μετά το πρώτο γκολ θα πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό. Θεωρώ ότι εγώ και οι συμπαίκτες μου είμαστε προετοιμασμένοι καλά και είναι σημαντικό για την ομάδα και για εμάς να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Για την μάχη που δίνει η Ελλάδα κόντρα στην Κύπρο για την κατάταξη στην UEFA: «Δεν το ήξερα αυτό, πως ακριβώς δηλαδή είναι η κατάσταση σε αυτό το κομμάτι. Πρέπει να υπάρχει πίεση και υπάρχει πρώτα από όλα από τους ίδιους μας εαυτούς, πρέπει να αγαπάμε την πίεση, να την θέλουμε, αυτή είναι που σε έχει 100% συγκεντρωμένο μέσα στο ματς, έχουμε ζήσει πολλά ματς με πίεση, είναι φυσιολογικό. Αν με αυτό τον τρόπο μπορούμε να βοηθήσουμε φυσικά και την Ελλάδα να κερδίσει βαθμούς, αυτό είναι ακόμα καλύτερο. Ποιος δεν θέλει να αγωνίζεται στην Ευρώπη; Εμείς οι ίδιοι το θέλουμε, αύριο θα δώσουμε το 100%, θα έχουμε το κεφάλι ψηλά για να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να περάσει. Είναι σημαντικό για την ομάδα, για τους παίκτες και για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags