Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ο Ιβάν Σαββίδης αναμένεται να συναντηθεί με τον Λευτέρη Αυγενάκη πριν το παιχνίδι με την Σλόβαν Μπρατισλάβας
| 2019-08-29 12:04:00

Συνάντηση Σαββίδη πριν το ματς με Σλόβαν - Με ποιον θα βρεθεί; Να τι θα συμβεί μετά!

Sportdog Team
Συνάντηση Σαββίδη πριν το ματς με Σλόβαν - Με ποιον θα βρεθεί; Να τι θα συμβεί μετά!

Τι ετοιμάζει ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ;

ΠΑΟΚ: Ο Ιβάν Σαββίδης αναμένεται να συναντηθεί με τον Λευτέρη Αυγενάκη πριν το παιχνίδι με την Σλόβαν Μπρατισλάβας και έπειτα ο Υφυπουργός Αθλητισμού θα βρεθεί στην Τούμπα για να παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθεια των Ασπρόμαυρων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΓΓΑ:

"Σήμερα, Πέμπτη 29 Αυγούστου, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενακης, μεταβαίνει στη Θεσσαλονίκη και θα συναντηθεί στις 18.45 με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη. Κατόπιν θα παρακολουθήσει στην Τούμπα τον αγώνα ΠΑΟΚ - Σλοβαν Μπρατισλάβας για το Europa League. Μετά το πέρας του αγώνα, θα ακολουθήσει, στο Υφυπουργείο Μακεδονίας Θράκης, συνάντηση με τον ομόλογό του, Θεόδωρο Καραογλου και αντιπροσωπεία του ποδοσφαιρικού Ηρακλή. Στις 10 το πρωί της Παρασκευής, 30/8, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Θεόδωρο Καρυπίδη και ακολούθως, στις 11.00, με τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλη Γαλατσόπουλο".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags