Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Ατυχία και κόντρα διαιτησία - Ποιος Λουτσέσκου;"
| 2019-08-30 14:56:00

"Ατυχία και κόντρα διαιτησία - Ποιος Λουτσέσκου; - Καθαρός ο Φερέιρα - Πρωτάθλημα με Ολυμπιακό"

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
"Ατυχία και κόντρα διαιτησία - Ποιος Λουτσέσκου; - Καθαρός ο Φερέιρα - Πρωτάθλημα με Ολυμπιακό"

Έξω από τα δόντια για τον ΠΑΟΚ στο sportdog.

Στην ατυχία και στην κόντρα διαιτησία αποδίδει σε μεγάλο βαθμό ο Κούλης Αποστολίδης τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής των Θεσσαλονικιών μίλησε στο sportdog για τα ματς με Άγιαξ και Σλόβαν Μπρατισλάβας, δικαιολόγησε εν μέρει τον Φερέιρα και υποστήριξε ότι το πρωτάθλημα θα κριθεί στις λεπτομέρειες με τον Ολυμπιακό.  

Πού αποδίδετε τη φετινή απουσία του ΠΑΟΚ από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά τους αποκλεισμούς από Άγιαξ και Σλόβαν;

"Στην Ευρώπη έχει αποτύχει ο ΠΑΟΚ. Τέθηκε ο στόχος για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ χωρίς ενίσχυση για αυτόν τον σκοπό. Μιλάω για προσθήκες στον άξονα με χαφ, όπου είχαμε απουσίες και τραυματισμούς. Έπρεπε να είχαν γίνει έγκαιρες και ποιοτικές κινήσεις στο χώρο του κέντρου. Υπάρχουν και κάποιοι δευτερεύοντες παράγοντες που εξηγούν το φαινόμενο. Με Άγιαξ και Σλόβαν δεχτήκαμε γκολ από ατυχία, ενώ υπήρχαν και κόντρα διαιτησίες. Ως ΠΑΟΚ δεν ετοιμαστήκαμε ανάλογα με τους στόχους που είχαν τεθεί. Η έλλειψη των χαφ δημιούργησε πρόβλημα τόσο στην αμυντική και όσο και στην επιθετική λειτουργία της ομάδας. Η ραχοκοκκαλιά της ομάδας δεν ενισχύθηκε κατάλληλα".

Οπότε δικαιώνεται ο Λουτσέσκου, αφού λέγεται, ότι αποχώρησε επειδή ζήτησε μεταγραφές;

"Δεν έχει σημασία, ότι δικαιώνεται, σημασία έχει, ότι αυτή είναι η πραγματικότητα. Αυτό που με ενδιαφέρει εμένα είναι ο ΠΑΟΚ".

Ποιες ευθύνες έχει ο Φερέιρα στην όλη ιστορία;

"Δεν νομίζω ότι έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Αυτό που του χρεώνω,είναι ότι δεν απαίτησε να γίνει η ενίσχυση που έπρεπε. Επίσης, χρονικά η ομάδα δεν ήταν έτοιμη. Έπρεπε να λειτουργήσει με την παλιά τακτική όχι τη νέα. Θα μπορούσε να κρατήσει το παλιό 4-2-3-1 και όχι να το αλλάξει αμέσως σε 4-4-2. Θέλει πίστωση χρόνου ο Πορτογάλος. Δεν είμαι από αυτούς που υποστηρίζουν την απομάκρυνσή του".

Πώς σχολιάζετε την κίνηση Σαββίδη να μαζέψει όλη την ομάδα μετά τον αποκλεισμό στο Μακεδονία Παλλάς;

"Δεν ξέρω ακριβώς τι ειπώθηκε. Ιδιοκτήτης είναι, έχει το δικαίωμα να έχει επικοινωνία με τους παίκτες".

Πώς βλέπετε την υπόθεση του πρωταθλήματος;

"Το πρωτάθλημα είναι μία άλλη ιστορία. Θα διεκδικηθεί από τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Θα κριθεί από τις γνωστές μεταβλητές, δηλαδή σταθερότητα, διάρκεια, διαιτησίες και τύχη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Xαμός στο διαδίκτυο με αυτό το σχόλιο για ΠΑΟΚ: "Έγιναν αδιανόητα πράγματα, ξεπέρασε την ΑΕΚ"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags