Facebook Pixel ΑΕΚ: Με οπαδούς στην Τρίπολη
| 2019-08-30 16:52:00

Πάνε Τρίπολη οι ΑΕΚτζήδες – Ιδού η απόφαση της Αστυνομίας

Sportdog Team
Πάνε Τρίπολη οι ΑΕΚτζήδες – Ιδού η απόφαση της Αστυνομίας

Η Ένωση θα έχει τη βοήθεια των οπαδών της με Αστέρα.

ΑΕΚ: Με οπαδούς στην Τρίπολη

Την στήριξη των οπαδών της θα έχει η ΑΕΚ στον κυριακάτικο αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Η Αστυνομία έδωσε τη συγκατάθεσή της για τη μετακίνηση των οπαδών, όχι όμως με οργανωμένο τρόπο. Οι Ενωσίτες που θα ταξιδέψουν στο Θ. Κολοκοτρώνης θα τοποθετηθούν στη Θύρα 4 του «Θ. Κολοκοτρώνης».

Η απόφαση της Αστυνομίας:

Η Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ. αιτήθηκε την λειτουργία ανεξάρτητου τμήματος κερκίδας (Θύρας 4) για την εξυπηρέτηση μεμονωμένων φιλάθλων που θα προσέλθουν για να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Η Διεύθυνση Αστυνομίας Αρκαδίας, δια του εκπροσώπου της, λαμβάνοντας υπόψη:

- την επικινδυνότητα του αγώνα

- το ιστορικό των ομάδων και αποσκοπούντες δε στην εξασφάλιση της ομαλής τέλεσης του αγώνα, τήρησης της τάξης και προστασίας αθλητών, παραγόντων, επισήμων και φιλάθλων των δύο ομάδων:

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

-1. Η Π.Α.Ε. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ να εκδώσει (7.423) εισιτήρια και να κατανεμηθούν ως ακολούθως: α) στις θύρες (1), (2), (3) για τους φιλάθλους της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. β) στην θύρα (4) για τους μεμονωμένους φιλάθλους της ΠΑΕ Α.Ε.Κ.. - Σ την ΠΑΕ Α.Ε.Κ. δεν θα διατεθούν εισιτήρια για οργανωμένους φιλάθλους της, σε ε φ α ρ μ ο γ ή τ η ς υ π ΄ α ρ ί θ μ ΥΠΠΟΑ/ΓΔΟΑ/ΔΕΑΕΑ/ΤΕΑΔ/450782/15651/517/312 από 28/8/2019 απόφασης της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags