Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Χαρούμενος στο Τριφύλλι ο Γιόχανσον
| 2019-08-30 19:38:00

Ατάκα Γιόχανσον για τη μεταγραφή του – Θέλει να φύγει από τον Παναθηναϊκό;

Sportdog Team
Ατάκα Γιόχανσον για τη μεταγραφή του – Θέλει να φύγει από τον Παναθηναϊκό;

Ο Σουηδός πήρε θέση για τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν.

Παναθηναϊκός: Χαρούμενος στο Τριφύλλι ο Γιόχανσον

Πεπεισμένος ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι καλύτερος από πέρσι εμφανίστηκε ο Ματίας Γιόχανσον. Ο Σουηδός αμυντικός του Τριφυλλιού μίλησε για το ενδιαφέρον γύρω από το ονομά του, αναφέρθηκε στην ήττα από τη Λαμία αλλά και το παιχνίδι που έρχεται κόντρα στον ΟΦΗ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιόχανσον:

Για το αποτέλεσμα απέναντι στη Λαμία και αν είναι απογοητευμένοι από αυτό το παιχνίδι: «Βεβαίως, είμαστε απογοητευμένοι από αυτό τον αγώνα. Δεν παίξαμε όπως θα θέλαμε. Η Λαμία είναι μια δύσκολη ομάδα, παρ’ όλα αυτά φύγαμε με τον ένα βαθμό αλλά σε καμία περίπτωση δεν είμαστε χαρούμενοι και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που έρχεται».

Για το τι πήγε λάθος στη φάση από την οποία προήλθε το γκολ της Λαμίας: «Ήταν μια γρήγορη φάση που έγινε αλλά δεν είχαμε και καλή επικοινωνία μεταξύ μας με τον Διούδη. Η αλήθεια είναι ότι εξελίχθηκε πολύ γρήγορα αυτή η φάση».

Για το αν έκανε καλό στην ομάδα ο τρόπος που εξελίχθηκε το παιχνίδι στη Λαμία και αν βοήθησε ώστε να γίνει η επιστροφή στην ελληνική πραγματικότητα, μετά τα θετικά αποτελέσματα στα φιλικά του καλοκαιριού: «Βεβαίως, ήταν ένα “ξυπνητήρι” για εμάς αυτός ο αγώνας, γιατί ο κάθε αγώνας είναι δύσκολος. Ακόμα και με τις μικρές ομάδες τα πράγματα θα είναι δύσκολα και θα πρέπει να συνέλθουμε γρήγορα από αυτό το παιχνίδι».

Για τι είδους παιχνίδι περιμένει απέναντι στον ΟΦΗ, καθώς οι Κρητικοί είχαν κερδίσει δύο φορές τον Παναθηναϊκό πέρυσι: «Θα δούμε βίντεο με τη συγκεκριμένη ομάδα. Ο ΟΦΗ παίζει πιο καλό ποδόσφαιρο από τη Λαμία και ιδιαίτερα στο ψηλό παιχνίδι. Από εκεί και πέρα εμείς θα κοιτάξουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, διότι χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς».

Για τα μεταγραφικά σενάρια που ακούστηκαν γύρω από το όνομα του τις προηγούμενες ημέρες: «Δεν έχω ακούσει τίποτα, ούτε από την πλευρά του μάνατζερ μου. Από εκεί και πέρα, εμένα μου αρέσει εδώ και είμαι χαρούμενος στον Παναθηναϊκό και πιστεύω ότι φέτος η ομάδα θα τα πάει πολύ καλύτερα».

Για το πόσο καλύτερη μπορεί να είναι η χρονιά: «Σίγουρα θα είμαστε καλύτεροι και αυτό φάνηκε και από την προετοιμασία. Υπάρχουν καινούριοι παίκτες φέτος, με εμπειρία και είμαι βέβαιος πως θα είμαστε καλύτεροι».

Για το ενδεχόμενο εκ νέου κλήσης του στην Εθνική Σουηδίας: «Όπως είπα και πριν, ήμουν στην Εθνική Σουηδίας και θέλω να επιστρέψω και πάλι. Από εκεί και πέρα, κοιτάω να κάνω όσο το δυνατόν καλύτερα τη δουλειά μου και αυτό που πρέπει, με απώτερο σκοπό αυτό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags