Facebook Pixel Απίστευτος Καρντόσο - Τι πήγε κι έκανε ο Πορτογάλος μετά την απόλυση
| 2019-08-31 11:58:00

Απίστευτος Καρντόσο - Τι πήγε κι έκανε ο Πορτογάλος μετά την απόλυση - Έξαλλοι στην ΑΕΚ

του Γιώργου Θεοδωράκη
Απίστευτος Καρντόσο - Τι πήγε κι έκανε ο Πορτογάλος μετά την απόλυση - Έξαλλοι στην ΑΕΚ

Πού βρίσκεται αυτή τη στιγμή και πώς προκαλεί;

Μπορεί ο Μιγκέλ Καρντόσο να αποτελεί παρελθόν για την ΑΕΚ, καθώς κατάφερε να αποτύχει μέσα σε μόλις τρεις μήνες, ωστόσο το όνομά του θα μας απασχολεί για αρκετό διάστημα ακόμα.

Ο Πορτογάλος κόουτς έφυγε με τον χειρότερο τρόπο από την Ένωση, καθώς η ήττα από την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και κυρίως η τραγική εικόνα της ομάδας, έκαναν έξαλλο τον Δημήτρη Μελισσανίδη, με συνέπεια να τον απολύσει σχεδόν μέσα στα αποδυτήρια.



Ωστόσο, ο Καρντόσο δεν θα... ξεχαστεί τόσο εύκολα, καθώς παρότι έχει περάσει σχεδόν μία εβδομάδα, δεν δείχνει καμία διάθεση να χαρίσει λεφτά και "κάθεται" πάνω στο τριετές συμβόλαιό του. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις για τον τρόπο που θα λύσουν τη συμφωνία τους και κυρίως για την αποζημίωση, ωστόσο ακόμα δεν έχει βρεθεί η "χρυσή τομή". 

Οτιδήποτε μπορεί να παρουσιάζεται ως πλεονέκτημα της μιας πλευράς, κάλλιστα μπορεί να προσβληθεί από την άλλη και το ρεπορτάζ αναφέρει ότι λόγω των όσων έχουν υπογραφτεί και φυσικά της σκληρής στάσης του Πορτογάλου προπονητή, πολύ δύσκολα θα υπάρξει συναινετικό διαζύγιο. 

Οι δύο πλευρές δεν αποκλείεται να λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια, όπως τουλάχιστον δείχνουν τα μέχρι τώρα δεδομένα, ωστόσο ο Καρντόσο δεν πρέπει να αγχώνεται ιδιαίτερα. Ο 47χρονος παραμένει στην Ελλάδα και απολαμβάνει τις διακοπές του, χωρίς καθημερινές προπονήσεις και άγχος για τα παιχνίδια...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βόμβα Ίβιτς: "Χτυπάει" νυν άσο του Ολυμπιακού - Έκανε την πρώτη επαφή - Τρελό "χουνέρι"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags