Facebook Pixel Αυτόν ανυπομονεί να δει στον Ολυμπιακό ο Μπενζιά! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-08-31 14:42:00

Αυτόν ανυπομονεί να δει στον Ολυμπιακό ο Μπενζιά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Αυτόν ανυπομονεί να δει στον Ολυμπιακό ο Μπενζιά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι είπε στις πρώτες του δηλώσεις ο Γάλλος χαφ;

Ο Γιασίν Μπενζιά ανακοινώθηκε σήμερα από τον Ολυμπιακό και στις πρώτες του δηλώσεις ως "ερυθρόλευκος" δήλωσε ανυπόμονος για τη νέα σεζόν, αλλά και για να δει τον πρώην συμπαίκτη του στη Φενέρ, Ματιέ Βαλμπουενά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γάλλος χαφ στο κανάλι του Ολυμπιακού στο youtube:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα εδώ. Έχω πάρα πολλή ανυπομονησία και πάρα πολύ πάθος για να παίξω και να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου. Θα δώσω τα πάντα για την ομάδα μου. Θα κάνω όσο το δυνατόν περισσότερα για τον Σύλλογο. Να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους τίτλους. Να πάρουμε πίσω το πρωτάθλημα στην Ελλάδα και να προχωρήσουμε όσο πιο μακριά γίνεται στην Ευρώπη.

Ανυπομονώ να δω τον Ματιέ. Είναι ένας πολύ μεγάλος παίκτης, με πολύ μεγάλη καριέρα. Παίξαμε πέρσι μαζί. Ανυπομονώ να παίξω μαζί του και να κάνουμε πολύ ωραία πράγματα στον αγωνιστικό χώρο. Ανυπομονώ να γνωρίσω από κοντά τους φιλάθλους μας. Ήδη με έχουν καλωσορίσει πάρα πολύ θερμά, με τα μηνύματά τους μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ανυπομονώ να παίξω στο επόμενο εντός έδρας ματς. Να ζήσω από κοντά την ατμόσφαιρα και να τους προσφέρω χαρά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags