Facebook Pixel Sportdog.gr | Νέα απώλεια για Μπαρτσελόνα - Άγγιξε την ανατροπή αλλά... λύγισε - Ξεπέρασε τον Μέσι ο Φατί (VID)
Ποδόσφαιρο
| 2019-08-31 20:18:00

Νέα απώλεια για Μπαρτσελόνα - Άγγιξε την ανατροπή αλλά... λύγισε - Ξεπέρασε τον Μέσι ο Φατί (VID)

Sportdog Team
Νέα απώλεια για Μπαρτσελόνα - Άγγιξε την ανατροπή αλλά... λύγισε - Ξεπέρασε τον Μέσι ο Φατί (VID)

Ισοπαλία με 2-2 κόντρα στην Οσασούνα.

La Liga: Η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να φύγει με το διπλό από την έδρα της Οσασούνα, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ και κατάφερε να κάνει την ανατροπή με 2-1.

Το πέναλτι που κέρδισαν οι γηπεδούχοι στο 81' και εκτέλεσε εύστοχα ο Τόρες, έφερε το παιχνίδι στα ίσια και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Η Οσασούνα ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ μόλις στο 7' του αγώνα, με τον Ρομπέρτο Τόρες να τελειώσει τη φάση με πλασέ στην κίνηση και να πετυχαίνει ένα πολύ όμορφο τέρμα.

Οι Μπλαουγκράνα στο δεύτερο ημίχρονο άρχισαν να πιέζουν στο παιχνίδι και στο 50' πέτυχαν το γκολ της ισοφάρισης με τον Φατί, μετά από σέντρα του Πέρεθ. 

Ο 16χρονος σκόρερ έγραψε ιστορία με την Μπαρτσελόνα, καθώς έγινε ο νεότερος παίκτης στην ιστορία της που σκοράρει, ξεπερνώντας και τον Λιονέλ Μέσι. 

Στο 64' έκανε την ανατροπή η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε με τον Αρτούρ να γράφει το 2-1.

Οι Πρωταθλητές Ισπανίας δεν κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμα τους, με την Οσασούνα να κερδίζει πέναλτι στο 80' μετά από χέρι του Πικέ.

Ο Τόρες ανέλαβε την εκτέλεση και ισοφάρισε το παιχνίδι, γράφοντας το τελικό 2-2.

Οσασούνα (Χαγκόμπα Αράσατε): Ρουμπέν, Αριδάνε, Οϊερ, Βιδάλ, Ντ. Γκαρθία, Εστουπινιάν, Μέριδα (73' Μονκαγιόλα), Τόρες, Ρ. Γκαρθιά (65' Ιμπάνιεθ), Αβιλα, Μπραντόν (78' Βιγιάρ)

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Λενγκλέ, Πικέ, Σεμέντο (46' Φατί), Μπουσκέτς, Σέρζι Ρομπέρτο, Ντε Γιονγκ (82' Βιδάλ), Ραφίνια (56' Αρτούρ), Κάρλες Πέρεθ, Γκριεζμάν.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags