Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Aπερίγραπτος Νούνες - Του έκανε "ντου" ο έξαλλος Ινσούα - Έπεσαν και... γαλλικά
| 2019-08-31 20:51:00

Aπερίγραπτος Νούνες - Του έκανε "ντου" ο έξαλλος Ινσούα - Έπεσαν και... γαλλικά

του Νίκου Στεργίου
Aπερίγραπτος Νούνες - Του έκανε "ντου" ο έξαλλος Ινσούα - Έπεσαν και... γαλλικά

Αλλού γι' αλλού ο Πορτογάλος. Τρελή "τρύπα". Τον... περιποιήθηκε.

Παναθηναϊκός: Μία από τις χειρότερες του εμφανίσεις τα τελευταία δύο χρόνια με τον Γιώργο Δώνη στον πάγκο πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός κόντρα στον ΟΦΗ, από τον οποίο και ηττήθηκε πολύ άνετα, με τον Έλληνα κόουτς να «χρεώνεται» την επιλογή να δώσει φανέλα βασικού στον Ζοάο Νούνες.

Ο Πορτογάλος στόπερ έπαιξε με παρτενέρ τον Πούγγουρα και ήταν... μαύρη τρύπα, καθώς έκανε το ένα λάθος μετά το άλλο και ευθύνεται και για τα τρία γκολ των Κρητικών. Στο πρώτο έχει ξεχαστεί, δεν κατάλαβε τον τρόπο ανάπτυξης των αντιπάλων και όντας τελευταίος, κάλυπτε οριακά τον Μάνο στην ωραία κάθετη του Τσιλιανίδη.

Το λάθος του Νούνες έγινε αντιληπτό και από τους συμπαίκτες του, με συνέπεια να τα... ακούσει πολύ άγρια εκείνη τη στιγμή τόσο από τον Ματίας Γιόχανσον και Εμάνουελ Ινσούα! Σύμφωνα μάλιστα με τον ρεπόρτερ της Nova, ο Ισπανός μπακ έβαλε τις φωνές στον συμπαίκτη του και του εξηγούσε πως εάν έπαιζε σωστά και κρατούσε την ευθεία, τότε δεν θα υπήρχε γκολ, καθώς ο αντίπαλος θα ήταν εκτιθέμενος!

Ο Ινσούα πάντως έδειχνε πολύ εκνευρισμένος με το λάθος του Πορτογάλου, ενώ η κάμερα «έπιασε» και τον Γιούχανσον να... κράζει άσχημα τον στόπερ του Τριφυλλιού, για το λάθος του στο 0-1.



Ο Νούνες πάντως συνέχισε να είναι ο χειρότερος παίκτης του γηπέδου, έκανε λάθος και στο δεύτερο γκολ του ΟΦΗ, καθώς η φάση ξεκινάει από αυτόν όταν χάνει την μπάλα στη μεσαία γραμμή, ενώ στο τρίτο γκολ για ανεξήγητο λόγο σταμάτησε να μαρκάρει!

Το ντεμπούτο λοιπόν του Πορτογάλου στα πράσινα ήταν εφιαλτικό και ο Γιώργος Δώνης υποχρεώθηκε να τον κάνει αλλαγή στο 60’, με το γήπεδο να τον γιουχάρει πολύ έντονα, αλλά τους συμπαίκτες του στον πάγκο να προσπαθούν να τον εμψυχώσουν.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αδιανόητο σκηνικό στο ΟΑΚΑ - Απίστευτο τι έγινε με τους οπαδούς του ΠΑΟ - Δεν το έχουμε ξαναδεί!

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags