Facebook Pixel Γιουβέντους – Νάπολι: Απίστευτη "αυτοκτονία" της Νάπολι - Ανατροπάρα με Μανωλά, νίκη Γιούβε με αυτογκόλ στο 89’! (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2019-08-31 23:46:00

Απίστευτη "αυτοκτονία" της Νάπολι - Ανατροπάρα με Μανωλά, νίκη Γιούβε με αυτογκόλ στο 89’! (Vid)

Sportdog Team
Απίστευτη "αυτοκτονία" της Νάπολι - Ανατροπάρα με Μανωλά, νίκη Γιούβε με αυτογκόλ στο 89’! (Vid)

Σκόραρε ο Έλληνας άσος, αλλά οι Παρτενοπέι έχασαν 4-3 με απίθανο τρόπο!

Γιουβέντους – Νάπολι: Αδιανόητη εξέλιξη είχε το μεγάλο ντέρμπι της Serie A ανάμεσα στη Γιουβέντους και τη Νάπολι, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη με 4-3 χάρη σε αυτογκόλ του Κουλιμπαλί στο 89’ και ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν επιστρέψει από το 0-3, ισοφαρίζοντας σε 3-3 μέσα σε 15 λεπτά!

Το ματς είχε τρελό ρυθμό από τα πρώτα λεπτά και παρότι φάνηκε ότι η Γιούβε θα κάνει... πάρτι, παρακολουθήσαμε ένα σπάνιο θρίλερ.

Για τους πρωταθλητές τα πράγματα δεν ξεκίνησαν καλά, καθώς μόλις στο 15’ αποχώρησε τραυματίας ο Ντε Σίλιο, αλλά ο Ντανίλο που μπήκε στη θέση του σκόραρε στο επόμενο λεπτό (!), για να διπλασιάσουν τα τέρματά τους στο 19΄ με τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν. Όλα έδειχναν ότι η Γιουβέντους δεν θα είχε πρόβλημα να πάρει μία εύκολη νίκη και ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο 62’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, με τους περισσότερους να πιστεύουν στο σημείο εκείνο πως το ματς τελείωσε.

Κι ενώ όλα προοιωνίζονταν μια εύκολη και ίσως μεγάλη σε σκορ επικράτηση, το γκολ του Κώστα Μανωλά στο 66ο λεπτό άλλαξε τη ροή του αγώνα. Ο Έλληνας στόπερ μετά από ασίστ του Ρουί μείωσε το σκορ στο 66΄, για να έρθει ο Λοθάνο δύο λεπτά αργότερα να κάνει το 3-2 και να... βάλει φωτιά στο ντέρμπι! Οι γηπεδούχοι έμοιαζαν σοκαρισμένοι, οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 81’ ο Ντι Λορέντσο έγραψε το 3-3!

Το γκολ αυτό... ξύπνησε τη Γιούβε, που βγήκε μπροστά και με βοήθεια πήρε ένα απίστευτο τρίποντο. Συγκεκριμένα, ο Κουλιμπαλί στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων έβαλε λάθος την προβολή και έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, γράφοντας το 4-3!

Κάπως έτσι, οι «μπιανκονέρι» έκαναν το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα έστω και με αυτόν τον τρόπο και παρότι καρδιοχτύπησαν, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν τον βαθμό μέσα από τα χέρια τους και να μένουν με το τρίποντο της πρώτης αγωνιστικής (σσ. 3-4 μέσα στη Φιορεντίνα).

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags