Facebook Pixel Σάββας Παντελίδης - Άρης: Απίστευτο μπάχαλο στον Άρη μετά την ήττα στο Βόλο - Έριξε... βόμβα ο Παντελίδης!
| 2019-09-01 00:07:00

Απίστευτο μπάχαλο στον Άρη μετά την ήττα στο Βόλο - Έριξε... βόμβα ο Παντελίδης!

Sportdog Team
Απίστευτο μπάχαλο στον Άρη μετά την ήττα στο Βόλο - Έριξε... βόμβα ο Παντελίδης!

Πολύ άσχημα ξεκίνησε η σεζόν για τους "Κίτρινους".

Σάββας Παντελίδης - Άρης: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Άρη μετά την ήττα στον Βόλο με 1-0, καθώς η ομάδα έμεινε με έναν βαθμό μετά από δύο αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, αφού στην πρεμιέρα είχε "κολλήσει" στο 1-1 εντός με τον ΟΦΗ.

Ο Σάββας Παντελίδης ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα στον Βόλο και έριξε «βόμβα» τονίζοντας πως θα παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία της ομάδας!

Ο Ελληνας τεχνικός, ανέλαβε εξ' ολοκλήρου την ευθύνη της εικόνας του Αρη, όσο και του αποτελέσματος και πλέον αναμένεται η απόφαση του Θόδωρου Καρυπίδη, για το αν κάνει δεκτή την απόφαση που πήρε ο Παντελίδης.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο Βόλος μας κέρδισε δίκαια, είχε υψηλότερο κίνητρο από εμάς. Μπράβο για την διάθεση που είχαν και έπαιξαν σε ολόκληρο το παιχνίδι. Εμείς νομίζαμε πως με την φανέλα και μόνο θα κερδίσουμε. Κάναμε λάθος. Επειδή είμαι άνθρωπος που πάντα αναλαμβάνω τις ευθύνες μου, την αναλαμβάνω και σας λέω πως θα τώρα κι όλας θα θέσω την παραίτησή μου στην διάθεση της ομάδας. Θεωρώ εμένα αποκλειστικά υπεύθυνο που δεν μπόρεσα να περάσω όλα όσα ήθελα στην ομάδα».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags