Facebook Pixel «Σκασμένος» με το γήπεδο ο Βαλμπουενά: «Είναι απλά ντροπή, από τύχη δεν τραυματίστηκε κάποιος»
| 2019-09-01 22:57:00

«Σκασμένος» με το γήπεδο ο Βαλμπουενά: «Είναι απλά ντροπή, από τύχη δεν τραυματίστηκε κάποιος»

Sportdog Team
«Σκασμένος» με το γήπεδο ο Βαλμπουενά: «Είναι απλά ντροπή, από τύχη δεν τραυματίστηκε κάποιος»

Εκνευρισμένος με τον αγωνιστικό χώρο του AEL FC Arena ο Γάλλος.

Στην άσχημη κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου της ΑΕΛ στάθηκε μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού ο Ματιέ Βαλμπουενά, κάνοντας λόγο για έλλειψη σεβασμού προς τους ποδοσφαιριστές και πως από τύχη δεν τραυματίστηκε κανείς.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο άσος του Ολυμπιακού στην κάμερα της Nova:

Για τον αγωνιστικό χώρο: «Είναι απλά ντροπή, δείχνει έλλειψη σεβασμού στους ποδοσφαιριστές, είναι κρίμα. Με όλο το σεβασμό σε όλους τους προέδρους, είναι αδύνατο να γίνει παιχνίδι, είναι αδύνατο οι παίκτες να κάνουν τη δουλειά τους σωστά, υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού. Ήταν απλά τυχαίο που δεν τραυματίστηκε κάποιος».

Για τον τίτλο: «Ο τίτλος είναι πολύ μακριά, το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο. Δείξαμε ότι είμαστε δυνατοί και ενωμένοι μετά απο μία κουραστική αναμέτρηση στη Ρωσία καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Πολύ καλό σημάδι για την ομάδα μας».

Για τα καλά λόγια που ακούγονται για τις εμφανίσεις του: «Είναι κάτι που με ευχαριστεί, πάντα πρέπει να δουλεύεις, έχω μάθει να δουλεύω στη ζωή μου και όταν δουλεύεις έρχονται και τα αποτελέσματα».

Για το Champions League και το πρωτάθλημα: «Ο Ολυμπιακός πρέπει να κερδίζει τίτλους, έχουμε δύο χρόνια να πάρουμε το πρωτάθλημα και θέλουμε να το προσφέρουμε στον κόσμο. Στο Champions League κανείς δεν θα περάσει εύκολα από το Καραϊσκάκη».

Για το αν έχει προσαρμοστεί στην ελληνική πραγματικότητα: «Αυτό δεν φαίνεται;».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags