Facebook Pixel ΑΕΚ - Αντρέ Σιμόες: "Πρέπει όλοι να καταλαβαίνουν ποια είναι η ΑΕΚ"
| 2019-09-02 00:20:00

Χοντρό "καρφί" Σιμόες για Καρντόσο και τρομερή ατάκα για την ΑΕΚ!

Sportdog Team
Χοντρό "καρφί" Σιμόες για Καρντόσο και τρομερή ατάκα για την ΑΕΚ!

Τα είπε... όλα ο αρχηγός της Ένωσης.

ΑΕΚ - Αντρέ Σιμόες: Ο ήρωας της Ένωσης στη νίκη με 3-2 επί του Αστέρα Τρίπολης ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για την αλλαγή στην απόδοση της ομάδας μετά την απομάκρυνση του Μιγκέλ Καρντόσο και τόνισε με νόημα ότι «είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις τι είναι η ΑΕΚ. Τι σημαίνει αυτή η ομάδα και να το καταλαβαίνουν όλοι από την πρώτη μέρα...».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova:

Για τη νίκη στην Τρίπολη: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για τη νίκη και το παιχνίδι της ομάδας. Τις τελευταίες μέρες είμαστε σαν οικογένεια. Κάναμε και στην Τουρκία ένα πολύ καλό παιχνίδι όμως δυστυχώς δεν πήραμε την πρόκριση. Αυτές τις μέρες έχουμε ξανά πολύ καλό κλίμα, είπαμε στα αποδυτήρια ''πάμε να το γυρίσουμε και να δείξουμε ποια είναι η ΑΕΚ, ποια είναι η ιδέα της ΑΕΚ».

Για τον Νίκο Κωστένογλου: «Μας μίλησες από την πρώτη στιγμή σαν ώριμους ανθρώπους, άλλαξε το κλίμα και τον ευχαριστώ προσωπικά. Δεν τον γνώριζα πριν όμως είναι ένας πολύ καλό προπονητής και μας έχει βοηθήσει πολύ όλους μας».

Για ον κόσμο: «Είναι απίστευτος, γέμισε το γήπεδο εδώ, ήταν μαζί μας και στην Τουρκία. Αυτό που θέλουμε κι εμείς είναι να έχουμε τον κόσμο δίπλα μας και να μας στηρίζει».

Για την απομάκρυνση Καρντόσο: «Είναι πολλοί λόγοι αλλά δεν θέλω να μιλήσω για το πριν. Πάρθηκαν αποφάσεις από τη διοίκηση οπότε εγώ δεν μπορώ να πω κάτι. Δεν έχω μιλήσει με τον Καρντόσο από όταν έφυγε, αυτά τα πράγματα συμβαίνουν στις ομάδες. Θέλω όμως να πω ότι είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις τι είναι η ΑΕΚ. Τι σημαίνει αυτή η ομάδα και να το καταλαβαίνουν όλοι από την πρώτη μέρα...»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags