Facebook Pixel Τρομερές ατάκες Μυστακίδη για Πέλκα, Γιαννούλη- Τι είπε για ενδεχόμενη επιστροφή στον ΠΑΟΚ!
| 2019-09-02 15:32:00

Τρομερές ατάκες Μυστακίδη για Πέλκα, Γιαννούλη- Τι είπε για ενδεχόμενη επιστροφή στον ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
Τρομερές ατάκες Μυστακίδη για Πέλκα, Γιαννούλη- Τι είπε για ενδεχόμενη επιστροφή στον ΠΑΟΚ!

Θα γυρίσει στον Δικέφαλο του Βορρά;

Ο Γιάννης Μυστακίδης φιλοξενήθηκε στον Metropolis 95,5 και αναφέρθηκε τόσο στην παρουσία του με την φανέλα του Βόλου, όσο και στον στόχο του, που δεν είναι άλλος από την επιστροφή στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη νίκη του Βόλου επί του Άρη: «Ήταν μια σημαντική νίκη για εμάς, ξεκινήσαμε με 2 στα 2. Κάναμε ένα καλό ξεκίνημα, είμαστε μια νέα ομάδα με 20 νέους παίκτες και σε δύο μήνες δεθήκαμε αρκετά. Ο Βόλος δεν έχει να φοβάται τίποτα, θέλουμε να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο».

Για την αποχώρηση Παντελίδη από τον Άρη: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, άλλος κερδίζει άλλος χάνει και η ζωή συνεχίζεται».

Για την αγωνιστική του κατάσταση: «Επί δυόμιση χρόνια στον ΠΑΟΚ πήγαινα τέλεια μέχρι τη στιγμή του τραυματισμού μου. Αυτή στιγμή είμαι δύο χρόνια μετά τον τραυματισμό, προσπαθώ να φτάσω στο σημείο που ήμουν και να γυρίσω στον ΠΑΟΚ. Πιστεύω πως φέτος είναι η χρονιά μου. Ήταν ένας δύσκολος τραυματισμός, με σκληρή δουλειά και πίστη φέτος μπορώ να τα καταφέρω. Με πήρε από κάτω στην αρχή, άργησα να ξαναβάλω μπρος τις μηχανές. Τώρα νιώθω τέλεια, η ομάδα με στηρίζει και αυτό είναι σημαντικό».

Για τον φετινό ΠΑΟΚ: «Τα παιδιά κάνουν τη δική τους προσπάθεια. Είδαμε το επίπεδο της ομάδας κόντρα στον Άγιαξ. Οι νίκες είναι το πιο σημαντικό πράγμα στο ποδόσφαιρο, όμως δεν έχεις πάντα την τύχη να νικάς συνέχεια. Ο ΠΑΟΚ είχε ένα ατυχές αποτέλεσμα το οποίο τον άφησε εκτός Ευρώπης, τον επηρέασε αρνητικά. Έχει, όμως, το μέταλλο του νικητή. Όταν ο κόσμος και η ομάδα είναι μαζί δεν έχει να φοβάται τίποτα. Θα ανακάμψει γρήγορα και θα αποδείξει ότι δεν ήταν τυχαία νταμπλούχος πέρσι».

Για το αν είχε θέση φέτος στον ΠΑΟΚ: «Μπορώ να παίξω σε αυτόν τον ΠΑΟΚ και φέτος θα το αποδείξω».

Για την κουβέντα που γίνεται για την αλλαγή συστήματος: «Μέσα σε 3-4 εβδομάδες ίσως δεν πέρασε το μήνυμά του ο νέος προπονητής. Δεν είναι εύκολο, όπως και για την ομάδα δεν είναι εύκολο επειδή λείπουν παίκτες ηγέτες όπως οι Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο. Υπάρχει στενοχώρια για τον αποκλεισμό από την Ευρώπη, όμως, ο ΠΑΟΚ είναι πάντα ΠΑΟΚ. Η διακοπή θα τον βοηθήσει και μαζί με τον κόσμο του θα το αποδείξει μετά τη διακοπή».

Για τον Πέλκα: «Πέρσι ήταν από τους κινητήριους μοχλούς για την κατάκτηση του νταμπλ. Είναι αρχηγός και έχει δείξει ποιος είναι. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και καλές και κακές ημέρες. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα τον στηρίξει».

Για τον Γιαννούλη: «Τον ξέρω από μικρό. Κάναμε μαζί παρόμοια ταξίδια με δανεισμούς και επιστροφές στον ΠΑΟΚ. Μπορεί να κάνει μια πολύ καλή χρονιά και ήδη έχει αποδείξει φέτος την ποιότητά του».

Για το φετινό Πρωτάθλημα: «Θα είναι το πιο δύσκολο Πρωτάθλημα με ευχάριστη έκπληξη τον Βόλο. Είναι λιγότερες οι ομάδες και όλες έχτισαν το καλύτερο υλικό που θα μπορούσαν. Ήδη είδαμε την προσέλευση του κόσμου, κάτι που είναι ζητούμενο για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για τη μάχη του τίτλου: «Θα παλέψουν ο ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό. Αν ο ΠΑΟΚ μείνει συγκεντρωμένος, επειδή δεν θα έχει το άγχος της Ευρώπης, θα καταφέρει να το κατακτήσει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags