Facebook Pixel ΑΕΚ: Έψαχνε χρόνια αυτήν την ανατροπή
| 2019-09-03 00:29:00

Άργησε δυο χρόνια, αλλά ήλθε το 2-3!

Sportdog Team
Άργησε δυο χρόνια, αλλά ήλθε το 2-3!

Από πότε έψαχνε αυτό το σκορ η ΑΕΚ;

ΑΕΚ: Έψαχνε χρόνια αυτήν την ανατροπή

Η 2η αγωνιστική έκλεισε με ένα σκορ 2-3 στην Τρίπολη.

Ωραίο πάντα ακούγεται ένα 2-3, που κρύβει πολλές συγκινήσεις και σενάρια.

Αυτή τη φορά, διαμορφώθηκε στο 90’+ και αφού η κάθε ομάδα προηγήθηκε από μια φορά και ισοφάρισε μια.

Το 2-3 επέστρεψε στο πρωτάθλημα, αφού απουσίασε δύο ολόκληρες σεζόν! Ποτέ στην ιστορία από το 1959 δεν είχε τόσο μεγάλη καθυστέρηση. Είχε να εμφανιστεί από τις 2 Απριλίου 2017, όταν η ΑΕΚ έχανε στην έδρα της από τον Παναθηναϊκό 3-2 με γκολ του Μπεργκ στο 90’.

Πριν από οκτώ χρόνια το προηγούμενο 2-3 της ΑΕΚ

Με την κεφαλιά του Αντρέ Σιμόες στο τέλος του αγώνα της Τρίπολης, η ΑΕΚ πήρε λοιπόν τη νίκη μετά το αποτυχημένο αποτέλεσμα της πρεμιέρας και την καλή εμφάνιση στην Τραπεζούντα. Την προηγούμενη φορά που η ΑΕΚ είχε πετύχει νίκη εκτός έδρας με το σκορ αυτό, το 3-2, ο υπηρεσιακός προπονητής της Νίκος Κωστένογλου κάθε άλλο παρά είχε πανηγυρίσει! Ήταν στις 10 Απριλίου 2011, όταν η ΑΕΚ επικρατούσε 3-2 στη Λάρισα και τότε ο Κωστένογλου ήταν προπονητής της ΑΕΛ!

Η ΑΕΚ για πρώτη φορά νίκησε σε τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια τον Αστέρα Τρίπολης. Μάλιστα κατάφερε για δεύτερη φορά στη σειρά να κερδίσει στην Τρίπολη παίζοντας εκεί στον πρώτο γύρο, αφού είχε χάσει και στις τέσσερις προηγούμενες επισκέψεις της εκεί.

Παράδοση κάνει ο Αστέρας το κακό ξεκίνημα

Ο Αστέρας Τρίπολης για δεύτερη σεζόν στη σειρά χάνει τα δύο πρώτα παιχνίδια. Πέρσι από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, τώρα από Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Σε όλες τις περιπτώσεις με ένα γκολ διαφορά.

Επίσης για τέταρτη σεζόν δεν κάνει νίκη σε κανένα από τα δύο πρώτα παιχνίδια, ενώ για πέμπτη σεζόν δεν κερδίζει το πρώτο παιχνίδι της έδρας του. Έχει να το κάνει από το 2014, όταν είχε νικήσει τον Λεβαδειακό.

Για τον Αστέρα ήταν η δεύτερη φορά στην ιστορία του, που χάνει αγώνα στην έδρα του με 3-2. Η πρώτη ήταν στις 16 Μαρτίου 2014 από τον Εργοτέλη, πάλι στο τέλος του αγώνα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags