-->
04/09/19 - 11:27

Τρελή ατάκα Αυγενάκη: «Γιατί είναι κακό να συναντηθώ με Μαρινάκη, Σαββίδη και Μελισσανίδη;»

Όσα είπε ο υφυπουργός Αθλητισμού για τη νέα σεζόν.

Sportdog Team
Τρελή ατάκα Αυγενάκη: «Γιατί είναι κακό να συναντηθώ με Μαρινάκη, Σαββίδη και Μελισσανίδη;»
512views 0shares

Ο Λευτέρης Αυγενάκης παραχώρησε συνέντευξη στον Focus 103,6 και αναφέρθηκε τόσο στο VAR και τα τηλεοπτικά θέματα της ΕΡΤ, όσο και στις συναντήσεις του με τους ιδιοκτήτες των μεγάλων ομάδων της Superleague.

Αναλυτικά όλα όσα είπε:

«Ποινικοποιούν τις συναντήσεις μου απ΄ ότι φαίνεται κάποιοι, γιατί συναντήθηκα σε κοινωνική εκδήλωση με τον κ. Μαρινάκη, συναντήθηκα με τον κ. Σαββίδη πριν λίγες ημέρες, όπως και με τον κ. Καρυπίδη του Άρη, θα τα συζητήσω και με τον κ. Μελισσανίδη, με όλους όσους πρέπει να δω και να ακούσω τις απόψεις τους. Γιατί αυτό να είναι κακό;»

Για την ΕΡΤ: «Δεν είμαι εγώ υπεύθυνος για τη ΕΡΤ και τα τηλεοπτικά δικαιώματα των ομάδων, αλλά τα 63 εκατομμύρια ήταν πάρα πολλά, ενώ δεν είμαι ο Βασιλειάδης να υπόσχομαι και να μην υλοποιώ. Δεν κατάλαβε κανένας γιατί έκανε την αναδιάρθρωση κατηγοριών, γονάτισαν όλες οι ομάδες».

Για το γήπεδο του ΠΑΟΚ: «Στη συνάντηση με τον κ. Σαββίδη συζητήσαμε για πολλά, εγώ είμαι υπέρ της δημιουργίας νέων εγκαταστάσεων των ομάδων και λέω «ναι» για το γήπεδο της Τούμπας και επίσης όσοι από τις διοικήσεις των ομάδων θέλουν να καταθέσουν μελέτες για διορθώσεις στα γήπεδα, θα βοηθήσουμε να ανακατασκευαστούν ή να γίνουν νόμιμες επεκτάσεις».

Για το VAR: «Η Πολιτεία κατέβαλλε πολλά λεφτά για το VAR, αλλά συμβαίνουν πράγματα που ανησυχούν το φίλαθλοι κοινό, κάτι για το οποίο πρέπει να ασχοληθούν οι αρμόδιοι φορείς. Μην πυροβολείτε πάντως όλο το σύστημα, για τα λάθη που γίνονται…»

Για τον Καρυπίδη: «Είναι δυναμικός και έχει πλάνο ανάπτυξης της ομάδας του. Για το γήπεδο του Άρη, υπάρχει δρόμος ακόμη…»

Και για τον Ηρακλή: «Ενημερώθηκα από τους ανθρώπους του, πήρα ένα φάκελο με τις προτάσεις τους και πρέπει να τις θέσω στο Υπουργείο Οικονομικών».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ