Facebook Pixel Αλέξης Κούγιας: "Αιχμηρή" απάντηση σε δημοσιεύματα - Τι λέει για Ουάρντα, Σαββίδη, Μαρινάκη - "Μισητός εχθρός ο Μελισσανίδης"
| 2019-09-04 17:28:00

"Αιχμηρή" απάντηση Κούγια - Τι λέει για Ουάρντα, Σαββίδη, Μαρινάκη - "Μισητός εχθρός ο Μελισσανίδης"

Sportdog Team
"Αιχμηρή" απάντηση Κούγια - Τι λέει για Ουάρντα, Σαββίδη, Μαρινάκη - "Μισητός εχθρός ο Μελισσανίδης"

Ξέσπασε ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ!

Αλέξης Κούγιας: Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ προέβη σε προσωπική δήλωση-απάντηση σχετικά με δημοσιεύματα της εφημερίδας "Κόκκινος Πρωταθλητής - Γαύρος", που τον αφορούν.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

Πιθανότατα οι οπαδοί μας μέσω του ραδιοσταθμού που καθημερινά με εκβιάζει, για να πουλήσω τις μετοχές μου, προτρέποντας τους οπαδούς να μην αγοράζουν εισιτήρια και να μην έρχονται στο γήπεδο, προτρέποντας όσους έρχονται στο γήπεδο να με αποδοκιμάζουν και προτρέποντας να διοργανωθούν δημόσιες διαδηλώσεις με πανό στο κέντρο της Λάρισας σε εργάσιμες ώρες, ενημερώθηκαν ότι η συλλογική εφημερίδα «Κόκκινος Πρωταθλητής – Γαύρος» μου έκανε σήμερα μέσω της προσωπικής στήλης του εκδότου κ. Πουλόπουλου και στη στήλη του Μανώλη Γαβαθιώτη αηθέστατη επίθεση, αλλά και επίθεση στους ποδοσφαιριστές μας και στον αρχηγό μας Βαγγέλη Μόρα.
 
Αναρτώ στην ιστοσελίδα μας τα e-mail, τα οποία τους απέστειλα.
 
Τα e-mail αυτά έχω κοινοποιήσει και στο σταθμό που με εκβιάζει.
 
Προς κ. Σωτήριο Πουλόπουλο
Στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας σας, όπου φιλοξενείται και η δική σας στήλη με την επιγραφή «Κύριε Πρόεδρε», δημοσιοποιείται, είμαι σίγουρος με χιουμοριστική διάθεση αλλά με σαφές υπονοούμενο, φωτογραφία μου με το δανεικό μας ποδοσφαιριστή από τον ΠΑΟΚ, Amr Warda, και επί της φωτογραφίας υποτιθέμενη προτροπή μου προς τον Warda «και όταν παίζουμε με τον ΠΑΟΚ φρόνιμος εσύ…».
Η όλη αντίληψις περί του θέματος ευθέως σας λέω θίγει την τιμή και την υπόληψή μου.
 
Δεν γνωρίζω ποιός είστε, αλλά θέτω υπόψη σας τα εξής:       
1ον  Είμαι δικηγόρος στην εφημερίδα, στην οποία εργάζεστε, και στις 16/9/2019 υπερασπίζομαι την εφημερίδα «ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ – ΓΑΥΡΟΣ» σε μήνυση του Ιβάν Σαββίδη στο Εφετείο Θεσσαλονίκης.
2ον Η προσωπική μου διαδρομή στο ελληνικό ποδόσφαιρο, σε οποιαδήποτε ομάδα ήμουν ιδιοκτήτης, δεν έδωσε το δικαίωμα για κανένα υπονοούμενο και ειδικότερα ουδέποτε προέτρεψα οιονδήποτε ποδοσφαιριστή να έχει μειωμένη επίδοση ούτε προπονητή μας να μην κάνει το καθήκον του.
         3ον Μην συγχέετε, έστω και καθ υποψία, τις προσωπικές μου σχέσεις ή το λειτούργημά μου ως δικηγόρου με τη συμπεριφορά των ομάδων μου και των ποδοσφαιριστών μου σε οιονδήποτε αγώνα.
     Είναι γνωστό ότι έχω τις καλύτερες σχέσεις με τον κ. Μαρινάκη και με όλο το περιβάλλον του Ολυμπιακού (είμαι επί χρόνια δικηγόρος του Σάββα Θεοδωρίδη και της οικογενείας του, έχω προσωπικές σχέσεις με τον κ. Κουντούρη, τον κ. Καραπαπά και τον κ. Αγραφιώτη), αλλά η ομάδα μου αγωνίστηκε έντιμα και με πάθος εναντίον του Ολυμπιακού.
          Να είστε βέβαιος ότι το ίδιο θα κάνει και απέναντι στον ΠΑΟΚ, όπως έκανε και στον τελευταίο αγώνα μεταξύ μας η ομάδα μου, αποτρέποντας τον ΠΑΟΚ να ανακηρυχτεί πρωταθλητής, ενώ εγώ ήδη ήμουν δικηγόρος του OPEN, άρα και του κ. Σαββίδη, σε πολύ σοβαρή αντιδικία του με τον επιχειρηματία Βρυώνη, αλλά και σε άλλα σοβαρά θέματα.
Παρά το ότι έχω άριστες φιλικές σχέσεις με τον Ιβάν Σαββίδη και πρόσφατα έχω αναλάβει και νομικός του σύμβουλος σε σοβαρά του θέματα, γεγονός το οποίο είναι γνωστό τόσο στον κ. Μαρινάκη όσο και στον κ. Κουρτάκη, σε όλη μου την καριέρα επί 46 χρόνια έχω μάθει, και ο διευθυντής σας κ. Σωτήρης Πουλόπουλος το γνωρίζει προσωπικά από τότε που υπερασπίστηκα στην υπόθεση Κοσκωτά τον πρώην πρόεδρο του Ολυμπιακού, κ. Σαλιαρέλη, στο Εφετείο του, όπου η πρωτόδικη ποινή του των 25 ετών καθείρξεως ουσιαστικά εξαφανίστηκε και έμεινε ελεύθερος, να μην συγχέω την αγάπη μου για το ποδόσφαιρο και τη σχέση μου με ιδιοκτήτες και προέδρους ομάδων με το λειτούργημά μου.
          Επειδή με υποτιμούν οι υποψίες σας και είμαι ιδιαίτερα ευαίσθητος εις τα θέματα προσωπικής αξιοπρέπειας, να έχετε στο μυαλό σας ότι ποτέ δεν πρόκειται να πουλήσω τους φίλους μου, αλλά και ποτέ δεν επέτρεψα σε κανένα φίλο μου να σκεφτεί καν ότι μπορεί να μετατρέψει αυτή τη φιλία σε υποτακτικότητα.
 
Ακόμα με εκτίμηση
Αλέξιος Κούγιας


 
 
Προς κ.κ. Σωτήρη Πουλόπουλο, Μανώλη Γαβαθιώτη
Με θλίψη, δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω άλλη λέξη, σήμερα προσβάλατε την τιμή και την υπόληψή μου, αλλά και την τιμή και την υπόληψη όλων των ποδοσφαιριστών της ομάδας μου και του αρχηγού μας, Βαγγέλη Μόρα, δημοσιοποιώντας στη σελίδα 21 της εφημερίδας «ΓΑΥΡΟΣ» την ψευδή και συκοφαντική είδηση υπό τύπο ερωτήσεως ότι δήθεν στο παιχνίδι ΑΕΛ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ την προηγούμενη Κυριακή, για να κάνω ζημιά στον Ολυμπιακό, έδωσα πριμ για νίκη εις βάρος του Ολυμπιακού ή και ισοπαλία.
      Θέλω να θέσω υπόψη σας τα εξής αδιαμφισβήτητα:
1.     Η σχέση μου με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και με όλο το περιβάλλον του Ολυμπιακού, από τότε που ο Νταμπίζας πήγε να κλέψει τον ποδοσφαιριστή Πλέγα από την Παναχαϊκή, όπου τότε ήμουν ιδιοκτήτης, είναι κάτι περισσότερο από φιλική, γεγονός το οποίο δεν έχω αποκρύψει ποτέ και δημόσια.
2.     Ουδέποτε από το 1982 που είμαι ιδιοκτήτης ομάδος έχω δώσει ειδικό πριμ στους ποδοσφαιριστές μου για να κερδίσουν έναν αντίπαλο, ακόμα και αν είναι μισητός εχθρός μου, όπως είναι ο Μελισσανίδης.
3.     Είναι προσβλητικό για την προσωπικότητά μου έστω να υπονοείται τέτοια ανήθικη συμπεριφορά απέναντι ομάδας, στην οποία ο ιδιοκτήτης και το περιβάλλον είναι όλοι φίλοι μου.
4.     Λησμονείτε ότι όσα γράφετε στη δική σας στήλη και στη στήλη που γράφει ο λεγόμενος «Πρόεδρος» αφορούν το νομικό σύμβουλο της εφημερίδος σας, όπου σας υπερασπίζετε καθημερινά και όπου θα σας υπερασπιστεί και στις 16/9/2019 σε μήνυση του Ιβάν Σαββίδη κατά της εφημερίδας σας στο Εφετείο Θεσσαλονίκης.
   Είναι γνωστό ότι έχω τις καλύτερες σχέσεις με τον κ. Μαρινάκη και με όλο το περιβάλλον του Ολυμπιακού (είμαι επί χρόνια δικηγόρος του Σάββα Θεοδωρίδη και της οικογενείας του, έχω προσωπικές σχέσεις με τον κ. Κουντούρη, τον κ. Καραπαπά και τον κ. Αγραφιώτη), αλλά η ομάδα μου αγωνίστηκε έντιμα και με πάθος εναντίον του Ολυμπιακού.  
5.     Θα πρέπει να κάνετε μία διάκριση μεταξύ της λέξης φίλος και της λέξης υποτακτικός.
     Προσωπικά θέλω να είμαι φίλος με κάποιον κι όχι υποτακτικός.
Η προσωπική μου διαδρομή θα έπρεπε να σας είχε βοηθήσει πριν  γράψετε όσα γράψατε.
 Λυπάμαι πολύ και απαιτώ να δημοσιοποιήσετε αυτούσια αυτή την επιστολή μου, γιατί άλλως είμαι υποχρεωμένος, αφενός να παραιτηθώ από νομικός σύμβουλος της εφημερίδας, αφετέρου να σας μηνύσω και να σας ενάγω.
 
Ακόμα με εκτίμηση
Αλέξιος Κούγιας
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φούντωσαν οι φήμες για μεταγραφή-βόμβα - Έφυγε από τον Ολυμπιακό για να υπογράψει στην ΑΕΚ;

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags