Facebook Pixel Πανιώνιος - Ολυμπιακός: Απίστευτα πράγματα στον Πανιώνιο - Ο Δάρας "κράζει" τον Μασούρα που ανακοινώθηκε χθες!
| 2019-09-04 22:56:00

Απίστευτα πράγματα στον Πανιώνιο - Ο Δάρας "κράζει" τον Μασούρα που ανακοινώθηκε χθες!

Sportdog Team
Απίστευτα πράγματα στον Πανιώνιο - Ο Δάρας "κράζει" τον Μασούρα που ανακοινώθηκε χθες!

Απίθανο... μπάχαλο στη Νέα Σμύρνη.

Πανιώνιος - Ολυμπιακός: Πρωταφανή σκηνικά εξελίσσονται στον Πανιώνιο, όπου ο πρόεδρος της ομάδας... έβγαλε στη σέντρα τον παίκτη του!

Συγκεκριμένα ο Χρήστος Δάρρας έκανε "επίθεση" στον Γιάννη Μασούρα, που πρόσφατα αποκτήθηκε από τον Πανιώνιο ως δανεικός από Ολυμπιακό, κάνοντας λόγο για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του 23χρονου μπακ.


Λίγες ώρες πριν, ο Μασούρας είχε γνωστοποιήσει την απόφασή του να κάνει επέμβαση στους κοιλιακούς, όπου αντιμετωπίζει πρόβλημα εδώ και καιρό.



«Είναι ντροπή, από τον Μέσι μέχρι τον Γιάννη Μασούρα, κανείς δεν μπορεί να παίξει με το όνομα και την ιστορία του Πανιώνιου μας. Είναι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό όταν ανακοινώνουμε μία μεταγραφή και όταν εγώ που είμαι ο οικονομικά υπεύθυνος της ομάδας έχω προκαταβάλλει την ποδοσφαιρική αξία για τον παίκτη για να τον έχω στις δύσκολες αγωνιστικές που περιμένει την ομάδα μας, η απάντηση και το ευχαριστώ του να είναι αυτό. Να χειρουργηθεί και να στερεί από την ομάδα μου τις άμεσες υπηρεσίες του, που είχαμε απόλυτη ανάγκη», τονίζει μέσω της ιστοσελίδας «panionianea».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags