Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: "Τελειωμένος" ο Μπράνκο - Αναζητείται ο αντικαταστάτης του
| 2019-09-06 19:10:00

Σκάει διαζύγιο-βόμβα στον ΠΑΟΚ - Τον "τελείωσε" ο Ιβάν - Μένει η ανακοίνωση - Ποιον φέρνει

του Λάζαρου Γεωργίδη
Σκάει διαζύγιο-βόμβα στον ΠΑΟΚ - Τον "τελείωσε" ο Ιβάν - Μένει η ανακοίνωση - Ποιον φέρνει

Μετράει ώρες στην Τούμπα. Γιατί φεύγει; Όλο το παρασκήνιο!

ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η υποβολή παραίτησης του Μάριο Μπράνκο από το πόστο του τεχνικού διευθυντή του Δικεφάλου, στο sportdog ξεκαθαρίσαμε τόσο το ιστορικό αυτής της απόφασης του Πορτογάλου προπονητή όσο και την τύχη που αναμένεται να έχει από τη διοίκηση των νταμπλούχων.

Ο Μπράνκο έχει πρακτικά θέσει εαυτόν στη διάθεση του Ιβάν Σαββίδη από το ξεκίνημα του καλοκαιριού. Η ξαφνική ωστόσο δομική αλλαγή που προέκυψε με την αποχώρηση του Ράζβαν Λουτσέσκου τον "υποχρέωσε" να μην επιμείνει, μεταφέροντας πρακτικά τις όποιες εξελίξεις αναφορικά με το μέλλον του στο τέλος της προηγούμενης μεταγραφικής περιόδου.

Άλλωστε, ο ρόλος και οι αρμοδιότητες του Πορτογάλου σε αυτήν ακριβώς την περίοδο (και σε κάθε ανάλογη μελλοντικά) ήταν από τους κύριους λόγους της εξ αρχής υποβολής παραίτησης, με τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό των πρωταθλητών Ελλάδας να "ντύνει" με τη συγκεκριμένη δικαιολογία την ενέργεια του.

Η δημοσιοποίηση μάλιστα που επιλέχθηκε να γίνει από τον σύλλογο, ουσιαστικά "φωτογράφιζε" και την τύχη της, παρότι όπως είχε επισημανθεί ο Σαββίδης δεν είχε τη διάθεση, εκείνη την στιγμή, να πάρει εν θερμώ αποφάσεις. Στο μυαλό του ιδιοκτήτη του Δικεφάλου, ο Μπράνκο την αποστολή του την… εκπλήρωσε. Την αποστολή που ουσιαστικά τον κράτησε στην ομάδα στο μεσοδιάστημα των… δύο παραιτήσεων του: τη βοήθεια του δηλαδή στην καλύτερη, εγκαιρότερη και αρμονικότερη προσαρμογή του συμπατριώτη του, Αμπέλ Φερέιρα στα δεδομένα του club, αλλά και του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οπότε, όπως άλλωστε αποτυπώνεται και από σημερινά δημοσιεύματα, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως ο Μάριο Μπράνκο έχει "τελειώσει" από τους Θεσσαλονικείς, με τον Σαββίδη να αναμένεται πως θα κάνει δεκτή την παραίτηση του, αναζητώντας πλέον ένα πρόσωπο που θα μπορέσει να βοηθήσει περισσότερο τον Φερέιρα, όχι πια σε επίπεδο προσαρμογής, αλλά κατανόησης των ιδιαιτεροτήτων τόσο του οργανισμού του ΠΑΟΚ όσο και του ελληνικού πρωταθλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θα "έπεφτε" η Τούμπα - Αυτά είναι τα δύο μεγάλα "μπαμ" που πάλεψε ο Σαββίδης - Δεν έχουν γραφτεί!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags