Facebook Pixel ΑΕΚ - Βασίλης Μπάρκας: "Έγκλημα" από την ΑΕΚ - Έπρεπε να τον είχε δώσει - Εξωπραγματική πρόταση - Ποια Εθνική;
| 2019-09-06 21:00:00

"Έγκλημα" από την ΑΕΚ - Έπρεπε να τον είχε δώσει - Εξωπραγματική πρόταση - Ποια Εθνική;

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Έγκλημα" από την ΑΕΚ - Έπρεπε να τον είχε δώσει - Εξωπραγματική πρόταση - Ποια Εθνική;

Έτσι "χαντακωνεται", τρελά λεφτά. Χτυπούν το κεφάλι τους...

ΑΕΚ - Βασίλης Μπάρκας: Γεγονός πως ο Βασίλης Μπάρκας διατηρεί ψηλά τις μετοχές του στο ευρωπαϊκό στερέωμα. Μπορεί η μόνη πρόταση που έφτασε στα γραφεία της Ένωσης το καλοκαίρι, από τη γαλλική Μονπελιέ, να μην ικανοποίησε και εν τέλει να απορρίφθηκε (προς μεγάλη απογοήτευση του διεθνή Έλληνα τερματοφύλακα…), αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι μετοχές του έχουν πέσει.  Η για την ακρίβεια, πως δεν προκαλεί ακόμη το ενδιαφέρον.

Γνωστό πως η Άιντραχτ ενόσω αντιμετώπιζε δυσκολίες στο να διατηρήσει στο ρόστερ της τον Κέβιν Τραπ ασχολήθηκε σοβαρά με τον Μπάρκα, ενώ και παρότι έμεινε σε φιλολογικό (τελείως) επίπεδο το ενδιαφέρον της Ρόμα, ήταν υπαρκτό. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως, Σεπτέμβριο μήνα, ο Μπάρκας… φεύγει. Ίσα ίσα. Όπως αρκετές φορές στο παρελθόν έχουμε επισημάνει, αυτή είναι η εποχή που ανανεώνεται το scouting των ευρωπαϊκών ομάδων, με νέους κύκλους παρακολούθησης της εξέλιξης και της προόδου του εκάστοτε «στόχου».

Το κακό για τον Μπάρκα είναι πως παρότι με ποδοσφαιρικά κριτήρια συγκεντρώνει τα βλέμματα, δεν υπάρχει ευρωπαϊκή διοργάνωση στην οποία μπορεί να «δοκιμαστεί» και να τεσταριστεί πιο αξιόπιστα (πάντα σύμφωνα με τα πρότυπα και τα κριτήρια των ευρωπαϊκών ομάδων) σε σχέση με το παντελώς αναξιόπιστο ελληνικό πρωτάθλημα.

Προσθέστε και το γεγονός πως παρότι ο Φαν’τ Σιπ του έδωσε χτες φανέλα βασικού στο Τάμπερε, πως αυτή η Εθνική, στην εικόνα που βγάζει το τελευταίο διάστημα, δεν προσδίδει πόντους και αξία στους διεθνείς, αλλά μάλλον τη… μειώνει (και κακά τα ψέματα, ο Μπάρκας δεν έχει κάνει ανάλογα καλές εμφανίσεις με το εθνόσημο όπως με την ΑΕΚ – που ως τώρα στη σεζόν εμφανώς ψάχνει ακόμη σταθερότητα), οπότε το «πρόβλημα» συνίσταται στο ότι δύσκολα θα μπορέσει να αυξήσει την αγοραστική του αξία και να προσεγγίσει τα «θέλω» των Κιτρινόμαυρων ως προς ενδεχόμενη, μελλοντική παραχώρηση του.

Γι’ αυτό και δεν λείπουν πολλές φωνές, προερχόμενες κυρίως από το περιβάλλον της Εθνικής, που εκτιμούν ως λανθασμένη την απόφαση της Ένωσης να μην αποδεχτεί τα +5 εκατ. ευρώ που έδινε η Μονπελιέ, εκτιμώντας πως δύσκολα – με τις συνθήκες που έχουν πλέον διαμορφωθεί για τον Δικέφαλο – θα βρεθεί στο μέλλον πρόταση πολύ μεγαλύτερη από την συγκεκριμένη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Σαρώνει" την Ελλάδα η ΑΕΚ! Τρέχει για παίκτη-αποκάλυψη - Τον παίρνει... τζάμπα ο Τίγρης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags