Facebook Pixel Άρης - Αγγελος Χαριστέας: Αύριο θα βρίσκεται στην Μαδρίτη με αποκλειστικό σκοπό να «τελειώσει» το θέμα του νέου προπονητή
| 2019-09-07 14:31:00

Το παίρνει πάνω του ο Χαριστέας! Αύριο στην Ισπανία για το νέο προπονητή - Εξελίξεις!

Sportdog Team
Το παίρνει πάνω του ο Χαριστέας! Αύριο στην Ισπανία για το νέο προπονητή - Εξελίξεις!

Ποιος κερδίζει πόντους.

Άρης - Αγγελος Χαριστέας: Αύριο θα βρίσκεται στην Μαδρίτη με αποκλειστικό σκοπό να «τελειώσει» το θέμα του νέου προπονητή στον Αρη. 

Οπως έχει γίνει γνωστό, στη λίστα του βρίσκονται δύο σπουδαία ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Πρόκειται για τους Φερνάντο Ιέρο και τον Χοσέ Μαρία Γκούτι, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του sdna.gr

Τη δεδομένη χρονική, αφού τα πάντα θα εξαρτηθούν από τις επαφές που θα έχει ο Χαριστέας μαζί τους, η περίπτωση του Γκούτι, μοιάζει να έχει ένα μικρό προβάδισμα.

Οπως είναι γνωστό ο Ιέρο έχει ζητήσει μια μικρή διορία πριν δώσει την τελική απάντησή του περιμένοντας στο... ακουστικό του, το τι θα συμβεί με την Εθνική Ισπανίας, αφού είναι εκ των βασικών υποψηφίων για να αντικαταστήσει τον Λουίς Ενρίκε, σε περίπτωση που ο τελευταίος δεν συνεχίσει στον πάγκο των «φούριας ρόχας».

Οι λόγοι που ο Γκούτι, μοιάζει να έχει ένα μικρο προβάδισμα, είναι διότι οι πολύ καλές πληροφορίες που έχει συγκεντρώσει ο Χαριστέας για τον 42χρονο τεχνικό, μέσα από τις επαφές που είχε με διαφόρους ανθρώπους που γνωρίζουν καλά τον Ισπανό. 

Παρόλα αυτά, τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο, για κανέναν από τους δύο τεχνικούς και αυτός είναι και ο λόγος που ο νέος διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος των Κιτρίνων, έχει επαφές και εξετάζει κι άλλες λύσεις προπονητών, μέσα από τη λίστα που έχει καταρτίσει όλες αυτές τις ημέρες. 

Αλλωστε, όπως και ο ίδιος δήλωσε σήμερα στο πλαίσιο των εγκανίων της 84ης ΔΕΘ, δεν θα βιαστεί για να λάβει την τελική απόφασή του, θέλοντας να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια προκειμένου η επιλογή του να είναι και η ενδεδειγμένη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags