Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Δημήτρης Μελιόπουλος: "Δεν έκανε το μπαμ ο Μελιόπουλος - Γι’ αυτό κόπηκε από Φερέιρα - Ανάποδα με Τοροσίδη"
| 2019-09-08 21:05:00

"Δεν έκανε το μπαμ ο Μελιόπουλος - Γι’ αυτό κόπηκε από Φερέιρα - Ανάποδα με Τοροσίδη"

Sportdog Team
"Δεν έκανε το μπαμ ο Μελιόπουλος - Γι’ αυτό κόπηκε από Φερέιρα - Ανάποδα με Τοροσίδη"

Αποκαλύψεις στο sportdog για τον 19χρονο άσο του ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ - Δημήτρης Μελιόπουλος: Ολόκληρο θέμα έχει δημιουργηθεί με την απόφαση του Δημήτρη Μελιόπουλου να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο, ήδη από την ηλικία των 19 ετών, καθώς απογοητεύτηκε από την απόφαση του Αμπέλ Φερέιρα να τον "κόψει" από το ρόστερ του ΠΑΟΚ.

Ο νεαρός άσος βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για αυτή την απόφαση και το sportdog.gr έψαξε το θέμα προκειμένου να μάθει περισσότερα για τον παίκτη. Για αυτό και επικοινωνήσαμε με πηγές από την Ξάνθη που βρίσκονται κοντά στην ομάδα και τον ίδιο τον Μελιόπουλο, προκειμένου να εμπλουτίσουμε το ρεπορτάζ.

"Το διάστημα που ήταν στην Ξάνθη δεν είχε δημιουργήσει κανένα θέμα. Ήταν ένας μικρός που είχε έρθει από την Κ17 κατευθείαν στη μεγάλη ομάδα και η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε καλύτερη εξέλιξη, να κάνει "μπαμ". Η παρουσία του κυρίως με τις Εθνικές ομάδες ήταν που του είχαν δώσει εμπειρίες και έκανε τη διαφορά, συνδυαστικά φυσικά με την καλή σωματοδομή και το ταλέντο του. Αλλά φαίνεται ότι δεν είναι όλοι για όλα, ίσως να μην αντέχει την πίεση που υπάρχει. Άλλωστε είναι μόλις 19 ετών, δεν μπορεί να έχει την ωριμότητα και τη διαχείριση καταστάσεων που έχει ένας 30άρης", ήταν η αρχική τοποθέτηση με αφορμή τη θητεία του 19χρονου άσου στην Ξάνθη.



Για το γεγονός ότι ο Άμπελ Φερέιρα τον "έκοψε" από το ρόστερ του ΠΑΟΚ ήδη από τις πρώτες ημέρες τής παρουσίας του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, κάτι που έκανε πολλούς να μιλήσουν για φωτογραφικό αποκλεισμό (ο Μελιόπουλος αναδείχθηκε με τον Λουτσέσκου στην Ξάνθη και ήρθε στον ΠΑΟΚ την περίοδο που ήταν προπονητής ο Ρουμάνος) από τον Πορτογάλο τεχνικό: "Όταν είσαι 19 ετών και πηγαίνεις να συναγωνιστείς τον Βέρνμπλουμ και τον Μαουρίτσιο για παράδειγμα, άσχετα αν είναι τραυματίες - αναφέρομαι στο επίπεδο που υπάρχει στη θέση τους, αυτόματα ξεκινάς από μειονεκτική θέση. Μετά είναι και οι στόχοι της ομάδας, πιο εύκολα εμπιστεύεται έναν ποδοσφαιριστή με εμπειρία μια ομάδα πρωταθλητισμού".

Τέλος, έγινε και σύγκριση ανάμεσα στον Δημήτρη Μελιόπουλο και τον Βασίλη Τοροσίδη, που έφυγε από την Ξάνθη για τον Ολυμπιακό και απογειώθηκε η καριέρα του: "Ο Μελιόπουλος ακολούθησε αντίθετη πορεία από εκείνη του Τοροσίδη. Ίσως ο Τοροσίδης ήταν... ανάποδος: Έφυγε από την Ξάνθη χωρίς να έχει συμμετοχής με την Εθνική κ.λπ. και η πορεία της καριέρας του είχε ανοδική πορεία, με Ολυμπιακό, Ρόμα κ.λπ. αλλά και την Εθνική ομάδα της οποίας είναι ακόμα αρχηγός. Ο Μελιόπουλος ήταν στις μικρές Εθνικές από νωρίς, πήρε μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν είχε την ίδια εξέλιξη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέα πληροφορία-ΣΟΚ για Μελιόπουλο - Στο παρελθόν είχε σκεφθεί δύο φορές να...


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags