Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Δύο χρόνια εκτός ξένος άσος - Ρίσκο Νταμπίζα, "τρώει" Έλληνα
| 2019-09-10 12:56:00

Δύο χρόνια εκτός άσος του ΠΑΟ - Τρελό ρίσκο Νταμπίζα - Αυτόν "τρώει" - Παίζει να δικαιωθούν;

του Νίκου Στεργίου
Δύο χρόνια εκτός άσος του ΠΑΟ - Τρελό ρίσκο Νταμπίζα - Αυτόν "τρώει" - Παίζει να δικαιωθούν;

Tι συμβαίνει με τον "γυάλινο"; Θα γίνει η ανατροπή; 

Μήνα στην Αθήνα δεν έχει κλείσει ο Ούφε Μπεκ. Το ιατρικό του ιστορικό, άκρως βεβαρημένο από τη στιγμή που πριν τέσσερα χρόνια εγκατέλειψε την πατρίδα του για να μετακομίσει στη Γερμανία, όπου και είχε τη μεγάλη ευκαιρία της καριέρας τους, βρίσκεται από μια ματιά και μόνο στο διαδίκτυο. Αναρίθμητοι οι τραυματισμοί που αντιμετώπισε και που ουσιαστικά, σε απόλυτα μετρήσιμο επίπεδο, τον έχουν αφήσει εκτός δράσης για πάνω από δύο χρόνια(!) σε αυτό το διάστημα της τετραετίας.

Προφανώς είναι κάτι που ο Παναθηναϊκός γνώριζε για να κάνει τη συγκεκριμένη επιλογή. Και δέχθηκαν το ρίσκο της, το όποιο ρίσκο της, αφού κακά τα ψέματα, το deal με τον Δανό εξτρέμ, δεν λογίζεται σίγουρα μεταξύ των πλέον δαπανηρών ούτε καν του συγκεκριμένου, "μνημονιακού" Παναθηναϊκού.

Η αλήθεια όμως είναι πως προκαλεί μια απορία, ειδικά σε σχέση με την προ εβδομάδας ατάκα του Νίκου Νταμπίζα, με την οποία ο σύλλογος διατράνωσε εκ νέου την εμπιστοσύνη του στα νέα παιδιά, προερχόμενα από τις ακαδημίες.

Για ποιον λόγο λοιπόν προτιμάται ένας "γυάλινος" (βάσει ιατρικού ιστορικού) Δανός, με επισφάλεια αναφορικά με την κατάσταση του απ’ ότι να δοθεί παραπάνω χρόνος (και σαφώς να εξοικονομηθούν και χρήματα) σε κάποιον από τους νεαρούς του ρόστερ του "τριφυλλιού";

Προφανέστερα, Δώνης και Νταμπίζας γνωρίζουν καλύτερα και εννοείται πως έχουν τους λόγους τους, αλλά όπως είπαμε και στην αρχή, ο Ούφε Μπεκ δεν έχει συμπληρώσει μήνα στην Αθήνα και η χθεσινή είδηση που τον έφερε να αποχωρεί από την προπόνηση νιώθοντας ενοχλήσεις στους προσαγωγούς είναι απολύτως ενδεικτική.

Πόσο μάλλον όταν αυτές οι ενοχλήσεις -η αιτία των οποίων αναμένεται να εξεταστεί, γιατί το συγκεκριμένο σημείο αποτέλεσε "αιχμή" των προβλημάτων που αντιμετώπισε ο Σκανδιναβός στην καριέρα του- ήταν το δεύτερο πρόβλημα που μέσα σε λίγες μέρες που κάνει προπονήσεις έβγαλε ο παίκτης στον Παναθηναϊκό, μιας και είχε προηγηθεί ένα διάστρεμμα στον αστράγαλο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βόμβα: Αυτή η εταιρεία-κολοσσός "μπαίνει" στο Βοτανικό - Επένδυση 17 δις - Θα απογειωθεί ο ΠΑΟ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags