Facebook Pixel Απίστευτο κι όμως …αγγλικό!
| 2011-09-28 13:35:00

Απίστευτο κι όμως …αγγλικό!

Απίστευτο κι όμως …αγγλικό!

Μπορεί στο Νησί οι θερμοκρασίες να θυμίζουν Ελλάδα, ωστόσο κάποιοι ποδοσφαιριστές κρύωσαν.

Και τι πιο φυσιολογικό από το να φορέσουν ισοθερμικές επενδύσεις, μέσα από τα σορτσάκια τους. Έλα, όμως, που ο διαιτητής τους απέβαλε! Και όχι έναν ή δύο ποδοσφαιριστές, αλλά πέντε!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η Μπαθ Σίτι αντιμετώπιζε την Νιούπορτ, για τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Νέων Αγγλίας.

Οι παίκτες της Μπαθ κρύωσαν και η λύση βρέθηκε στις γνωστές ισοθερμικές επενδύσεις. Υπήρχε, όμως, ένα μικρό πρόβλημα. Ήταν σε διαφορετικές …αποχρώσεις από τα σορτς, κάτι που παραβαίνει τους κανόνες της αγγλικής ομοσπονδίας.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Ντάρεν Άντι, «ζήτησε από τους παίκτες της Μπαθ είτε να βγάλουν τις επενδύσεις, είτε να φορέσουν άλλες στα χρώματα της ομάδας», αναφέρει ο Τιμ Χάρις, μέλος της διοίκησης της Νιούπορτ. Οι παίκτες της Μπαθ δεν άλλαξαν και η λύση βρέθηκε στο …τσεπάκι του διαιτητή.

Ο Ντάρεν Άντι έστειλε στα αποδυτήρια πέντε ποδοσφαιριστές της Μπαθ, με τον τεχνικό της ομάδας, Μπίλι Κλαρκ, να αποβάλλεται και αυτός. Από την πλευρά της, η Μπαθ τονίζει ότι οι παίκτες της ομάδας διαμαρτυρήθηκαν στο διαιτητή, μετά από γκολ της Νιούπορτ. Η F.A. είναι αποφασισμένη να εξετάσει την υπόθεση.

Τελικό σκορ 6-0, και όχι υπέρ της Μπαθ…

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags