Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αυτά είναι τα deals του Ενροτό στην Ελλάδα - Πότε τον "τελείωσαν"
| 2019-09-11 14:59:00

Αυτά είναι τα deals του Ενροτό στην Ελλάδα - Ποιον "ανέστησε" - Πότε τον "τελείωσαν" στον Ολυμπιακό

του Παναγιώτη Νικολάου
Αυτά είναι τα deals του Ενροτό στην Ελλάδα - Ποιον "ανέστησε" - Πότε τον "τελείωσαν" στον Ολυμπιακό

Είχε... μάτι ο περιβόητος μάνατζερ. Τι έγινε με Μιλιβόγεβιτς, Οφόε;

Στο Βέλγιο δεν αστειεύονται. Από πέρυσι, όταν περνούσαν τις πύλες των φυλακών και του εισαγγελέα μεγαλοατζέντηδες, στελέχη ομάδων μέχρι και προπονητές και οι αστυνομικές αρχές έκαναν φύλλο και φτερό γραφεία μεγάλων ομάδων, είχαν από τότε επισημάνει πως η έρευνα για τη διαφθορά στο ποδόσφαιρο δεν τελειώνει.

Ίσα ίσα που συνεχίζεται. Μπορεί κάλλιστα ο οποιοσδήποτε να αμφισβητεί για τα αποτελέσματά της (για παράδειγμα, το κεντρικό πρόσωπο των τότε ερευνών, ο ατζέντης Μότζι Μπαγιάτ… ζει και βασιλεύει σε μανατζερικό επίπεδο) ωστόσο κανείς δεν μπορεί να αμφιβάλλει πως το εννοούσαν οι Βέλγοι.

Προ ολίγου λοιπόν έγινε γνωστό πως συνελήφθη στο Μονακό όπου διαμένει ένας από τους κορυφαίους Βέλγους ατζέντηδες, ο Κριστόφ Ενροτό κατηγορούμενος για διαφθορά και ξέπλυμα χρήματος.

Ο δημοφιλής μάνατζερ έχει στο πελατολόγιό του πολλούς από τους κορυφαίους Βέλγους διεθνείς (Κουρτουά, Καράσκο, Μιραλάς, είχε τον Φαν Μπόιτεν, Λουγιντάμα) και φυσικά και ελληνικό παρελθόν.

Πολλοί μάλιστα εκτιμούν πως η άνοδός του στο μανατζερικό στερέωμα συντελέστηκε από την "ανάσταση" της καριέρας του Κέβιν Μιραλάς όταν αυτός ήρθε στον Ολυμπιακό. Με τους "ερυθρόλευκους" άλλωστε δεν ήταν μόνο αυτή η συνεργασία τους.

Ήταν ο άνθρωπος που είχε φέρει από την Άντερλεχτ τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς (δεν ήταν αυτός όμως που τον πήγε κιόλας στην Κρίσταλ Πάλας, αφού τότε ο Σέρβος εκπροσωπούνταν από τον Φάλι Ραμαντάνι), αυτός που έφερε από τις ακαδημίες της Έβερτον, τον Νταβίντ Ενάν, αυτός που είχε προτείνει (σε διαφορετικές μάλιστα μεταγραφικής περιόδους) τον Γκουίντο Καρίγιο, αλλά και αυτός που έκανε το περιπετειώδες deal με τον Οτζίτζα-Οφόε.

Η συμπεριφορά μάλιστα του πελάτη του ενόσω φορούσε τα ερυθρόλευκα έφεραν μια... παγωμάρα στις σχέσεις Ολυμπιακού - Ενροτό, που όμως δεν κράτησε για πολύ, παρότι έκτοτε, οι δύο πλευρές δεν έχουν κάνει καμία μεταγραφή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θα τους "κουφάνει" όλους ο Μαρτίνς - Αυτόν βάζει βασικό με Βόλο - Είναι τρελό ρίσκο - Θα του βγει;

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags