Facebook Pixel Superleague: Αυτοί οι πάγκοι "τρίζουν" - Μέσα top όνομα - Αυτόν "τελειώνει" ο ΠΑΟΚ - Όλα στη φόρα!
| 2019-09-11 18:02:00

Αυτοί οι πάγκοι "τρίζουν" - Μέσα top όνομα - Αυτόν "τελειώνει" ο ΠΑΟΚ - Όλα στη φόρα!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Αυτοί οι πάγκοι "τρίζουν" - Μέσα top όνομα - Αυτόν "τελειώνει" ο ΠΑΟΚ - Όλα στη φόρα!

Πού θα γίνει "σφαγή"; Ρεπορτάζ στο sportdog χωρίς... φόβο και πάθος.

Superleague: Με τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων πλέον παρελθόν, ολοένα και περισσότερο μπαίνουμε σε πνεύμα επιστροφής στα της Super League. Και προφανώς, πέραν του βαθμολογικού και αγωνιστικού ενδιαφέροντος, το συνεχές παρασκήνιο, που μάλιστα ανακυκλώνεται και με συνεχείς "φωτογραφικές" αναφορές, αλλά και συντηρείται με τα μέχρι στιγμής "διαζύγια" στους πάγκους των ελληνικών ομάδων, έχει να κάνει με το ποιοι και πόσοι από τους τεχνικούς τους θα βρίσκονται στους πάγκους τους τη… Δευτέρα.

Στο sportdog δεν συνηθίζουμε να "φωτογραφίζουμε", ούτε και να μιλάμε με μισόλογα. Οπότε θα γίνουμε σαφείς για το ποιοι πάγκοι "τρίζουν". Απίθανα ή όχι τα σενάρια, εδώ τα καταγράφουμε, χωρίς… φόβο και πάθος. Πιο φανταχτερός λοιπόν πάγκος, σίγουρα, αυτός του Παναθηναϊκού. Δεν τίθεται θέμα απόλυσης του Γιώργου Δώνη (αυτονόητο), αλλά αν προκύψει νέο αρνητικό αποτέλεσμα, πόσο μάλλον ήττα, κόντρα στον Άρη δεν είναι εκείνοι που υποστηρίζουν -όντας μάλιστα κοντά στο "τρένο"- πως δεν πρόκειται να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, υποβάλλοντας ο ίδιος παραίτηση.

Από εκεί και πέρα, σίγουρα θέμα θα έχει και ο Γιάννης Αναστασίου. Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον νταμπλούχο ΠΑΟΚ, σίγουρα δεν έχει ικανοποιήσει με τις μέχρι στιγμής εμφανίσεις του, ωστόσο αν προκύψει και νέα κόντρα στους πρωταθλητές, η στήριξη που παρέχεται (ανεπιφύλακτα ως τώρα) στον Ελληνα τεχνικό από τους ανθρώπους των Περιστεριωτών, δεν θα είναι υπερβολή να ειπωθεί πως θα αρχίσει να αμφισβητείται.

Ανάλογο είναι και το πλαίσιο για τον Λουίς Κάστρο, τον τεχνικό του Παναιτωλικού. Σίγουρα η εικόνα των Αγρινιωτών ως τώρα είναι καλή, τα αποτελέσματα όμως δεν έχουν έρθει. Το ματς στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ, για πολλούς, κομβικό. Αν πάει καλά, τότε ο Πορτογάλος κερδίζει χρόνο και εξαργυρώνει τους μέχρι στιγμής πόντους που έχει από τις εμφανίσεις της ομάδας με περισσότερη πίστωση. Αν δεν έρθει αποτέλεσμα, τότε, εννοείται πως η μουρμούρα θα ενταθεί.

Και τέλος, σε ανάλογο πλαίσιο είναι και ο Μπόρχα Χιμένεθ στον Αστέρα Τρίπολης. Δύσκολο το ξεκίνημα των Αρκάδων (με δύο ήττες κόντρα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ), αξιοπρεπής η εικόνα τους σίγουρα, το πλάνο με την ανανέωση και την εμπιστοσύνη στους νεαρούς διοικητική απόφαση, ωστόσο ήττα στην Ξάνθη (από τους εντυπωσιακούς ως τώρα ακρίτες) δεν θα του δώσει πόντους.

Υποσημείωση. Τη μεθεπόμενη εβδομάδα, παίζει Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος.  Ματς που δεν αποκλείεται, εκείνο, να κρίνει τη μοίρα του χαμένου…


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πήρε ανάποδες" ο Σαββίδης - Έτσι χάλασε η κλεισμένη συμφωνία - Δεν φαντάζεστε για ποιο λόγο!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags