Όλοι θέλουν να βρεθούν σε ένα τόσο σπουδαίο ματς με τη φιναλίστ του Champions League, όμως, κάτι τέτοιες στιγμές γίνεται κατανοητή και η σημασία του εισιτηρίου διαρκείας. Υπάρχει κόσμος που έχει παράπονα για τις τιμές των εισιτηρίων με την Τότεναμ τα οποία κοστίζουν 45€, 55€, 65€, 75€, 95€, 120€, 145€, 250€ (VIP) & 400€ (VVIP).

Αυτό, όμως, δεν είναι κάτι που συνέβη απροειδοποίητα, αφού από τον Ολυμπιακό είχαν ενημερώσει στην παρουσίαση των διαρκείας πως οι τιμές στους ομίλους είτε του Champions League, είτε του Europa League θα είναι υψηλές. Οι λόγοι που έχει συμβεί αυτό είναι συγκεκριμένοι και ο κόσμος θα πρέπει να γνωρίζει κάποιες λεπτομέρειες για το θέμα.

Πρώτα απ’ όλα ο Ολυμπιακός διέθεσε 21.000 εισιτήρια διαρκείας. Αυτός ήταν ο μέγιστος αριθμός που μπορούσε να βγάλει προς διάθεση, αφού θα έπρεπε να έχει εισιτήρια για να καλύπτει τις ανάγκες και της UEFA και των χορηγών. Επομένως 21.000 είναι καπαρωμένες από τους κατόχους των καρτών διαρκείας.

Ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος από την UEFA να κρατάει το 5% της χωρητικότητας του γηπέδου για να εξυπηρετεί τους φιλοξενούμενους. Αυτό σημαίνει ότι κάτι περισσότερα από 1.600 εισιτήρια πηγαίνουν στη φιλοξενούμενη ομάδα. Από ‘κει και πέρα ένας πολύ σημαντικός αριθμός εισιτηρίων καταλήγει στην UEFA και στους χορηγούς. Είναι υποχρεωμένος ο Ολυμπιακός να δώσει αυτά τα εισιτήρια στην ομοσπονδία, όπως είναι υποχρεωμένος να βγάλει προς διάθεση και ορισμένα κομμάτια για τον κόσμο.

Στα εκδοτήρια δεν έχουν βγει εισιτήρια και ο κόσμος μπορεί να προμηθευτεί μόνο μέσω ίντερνετ. Ο αριθμός που είναι στη διάθεση του κόσμου μετά βίας φτάνει τα 1.000 εισιτήρια. Γίνεται αντιληπτό πως και λίγα είναι και οι τιμές τους δεν θα μπορούσαν να είναι διαφορετικές από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός έχει διαθέσει 21.000 διαρκείας. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να θυμίσουμε πως οι τιμές των διαρκείας ήταν πολύ χαμηλές. Με 145 και 160 ευρώ μπορούσε κάποιος να κλείσει θέση στο Καραϊσκάκη για όλη τη σεζόν.


Πηγή: fosonline.gr