Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Ζόρια" για βασικό ξένο άσο - Αυτόν έχει... κλείσει ο Μαρινάκης
| 2019-09-12 11:09:00

Διπλή "βόμβα" στον Ολυμπιακό - "Ζόρια" για βασικό top άσο - Αυτόν έχει... κλεισμένο ο Μαρινάκης!

του Παναγιώτη Νικολάου
Διπλή "βόμβα" στον Ολυμπιακό - "Ζόρια" για βασικό top άσο - Αυτόν έχει... κλεισμένο ο Μαρινάκης!

Δεν μπορεί να γίνει... Φορτούνης. Είναι κεφάλαιο. Συμφώνησαν;

Ολυμπιακός: Παράπονο δεν μπορεί να έχει κανείς φίλαθλος των Πειραιωτών από το φετινό καλοκαίρι. Οι "ερυθρόλευκοι" και ενίσχυσαν το ρόστερ τους και δεν έχασαν κανέναν από τους βασικούς (ή έστω όχι και τόσο βασικούς) ποδοσφαιριστές τους και την επιστροφή τους στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ πανηγύρισαν και το βασικό μέτωπο με την ανανέωση του συμβολαίου του Κώστα Φορτούνη έκλεισαν.

Ελάχιστα πλέον στο ρόστερ των δευτεραθλητών Ελλάδας είναι ακόμη ανοιχτά εν όψει πάντα του επόμενου καλοκαιριού. Το πρώτο και κυριότερο, αλλά όπως έχουμε τονίσει και επισημάνει στο sportdog πολύ πρώιμο (τόσο που προσεγγίζει τα όρια του άκαιρου) το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του Πέδρο Μαρτίνς, το οποίο και ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι.

Το δεύτερο, αφορά τις εκκρεμείς ανανεώσεις δύο βασικών ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, του Ομάρ Ελαμπντελαουί και του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. Για τον διεθνή Νορβηγό, τα πράγματα είναι μάλλον δύσκολα, τουλάχιστον βάσει των πρώτων συζητήσεων των δύο πλευρών.

Τα χρήματα που εισπράττει ένας εκ των αρχηγών των "ερυθρόλευκων" είναι περισσότερα του ενός εκατομμυρίου ευρώ, εύλογα ζητάει αύξηση προκειμένου να επεκτείνει, ωστόσο στον Ολυμπιακό -πολύ λογικά- εμφανίζονται απρόθυμοι να προσφέρουν σε δεξιό μπακ συμβόλαιο που αναλογεί σε... Φορτούνη (γι’ αυτό και άλλωστε απέκτησαν και τον Μπρούνο Γκασπάρ προκειμένου να είναι απολύτως έτοιμοι σε περίπτωση που δεν προκύψει deal εντός της σεζόν).

Η δεύτερη περίπτωση προφανώς και είναι διαφορετική. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του ύστερα από το σοβαρό τραυματισμό που υπέστη τον περασμένο χειμώνα και εκτιμάται πως θα επιστρέψει στα γήπεδα στα μέσα Οκτωβρίου.

Θα βρει βέβαια έναν τελείως διαφορετικό Ολυμπιακό σε σχέση με αυτόν που είχε να κάνει με τον ανταγωνισμό στη θέση του όταν τραυματίστηκε, κάτι που σε συνδυασμό με την ηλικία του (τον Δεκέμβριο συμπληρώνει τα 33), αλλά και το προφανές, το πώς δηλαδή θα είναι όταν θα επιστρέψει από έναν τόσο σοβαρό τραυματισμό έχουν δημιουργήσει κάποιες αμφιβολίες αναφορικά με την αμεσότητα των όποιων διαπραγματεύσεων ανανέωσης.

Ο Έλληνας άσος όμως είναι ένα τελείως ξεχωριστό κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό και προσωπικά τον Βαγγέλη Μαρινάκη και σίγουρα δεν υπόκειται σε "συμβατικές" θεωρίες και προσεγγίσεις. Ίσως να είναι πρώιμα τα σημερινά δημοσιεύματα που θέλουν τους δύο άντρες να έχουν μια πρώτη κουβέντα κατά τη διάρκεια της κοινής, πρόσφατης παρουσίας τους στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο η αλήθεια είναι πως η επικοινωνία και η επαφή τους ξεπερνάει κατά πολύ το επαγγελματικό πλαίσιο και συνεπώς, ξεφεύγει ακόμη και από στενά, οικονομικά δεδομένα.

Κοινώς, για να μην το ζαλίζουμε και πολύ. Όταν (και όποτε) οι δυο πλευρές κάτσουν στο τραπέζι, δεν θα υπάρξει πρόβλημα από καμία για την ανανέωση της συνεργασίας τους…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιος Ραντζέλοβιτς; Αυτός θα είναι φέτος ο παίκτης-αποκάλυψη στον Ολυμπιακό - Έχουν τρελαθεί όλοι!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags