Facebook Pixel Ψάχνει μεταγραφή... θαύμα μετά τον Φάουστο ο Νταμπίζας!
| 2019-09-12 21:16:00

"Τρελάθηκε" ο Νταμπίζας - Μεταγραφή... θαύμα - "Φτιάχνει" Δώνη - Πιθανότητες... Ρόντγουελ

του Νίκου Στεργίου
"Τρελάθηκε" ο Νταμπίζας - Μεταγραφή... θαύμα - "Φτιάχνει" Δώνη - Πιθανότητες... Ρόντγουελ

Πήραν "φωτιά" οι φήμες. Όλα για όλα στο παρά ένα!

Υπέγραψε λοιπόν και ο Φάουστο. Διετής, όπως είχε προαναγγελθεί η συμφωνία, με συνολικές απολαβές που δεν ξεπερνάνε τις 200.000 ευρώ (όσα δηλαδή παίρνει ο Μαουρίσιο για… δύο μήνες συμβολαίου στον ΠΑΟΚ ή όσα εισπράττει ο Γκιλιέρμε για τρεις στον Ολυμπιακό, ή ακόμη ακόμη, αισθητά λιγότερα απ’ όσα εισπράττουν οι αμυντικοί μέσοι του Αρη και του Ατρόμητου), με την ελπίδα των ανθρώπων του Παναθηναϊκού να συνίσταται στο ότι ο σκληροτράχηλος 29χρονος αμυντικός μέσος αφενός θα ετοιμαστεί γρήγορα – χωρίς ομάδα εδώ και τρεις, συμπληρωμένους, μήνες – και το κυριότερο θα μπορέσει να αποτελέσει την αξιόπιστη εναλλακτική επιλογή στο κέντρο των «πράσινων», πίσω από τον Δημήτρη Κουρμπέλη.

Προφανώς, ο Νταμπίζας έχοντας κινηθεί καθ’ όλη τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου με ξεκάθαρο, σαφή και απαρέγκλιτο μπούσουλα τα οικονομικά διαθέσιμα της ομάδας και το προκαθορισμένο μπάτζετ, έκανε την καλύτερη επιλογή – συγκεράζοντας αγωνιστικά και οικονομικά δεδομένα – για την εποχή. Το θέμα και το ερώτημα που προκύπτει τώρα είναι αν υπάρχουν χρήματα και χρόνος προκειμένου να μπορέσει να βρει και μια ακόμη λύση για την επίθεση των «πράσινων», αφού και εκεί είναι σαφές πως πίσω από τον Μακέντα, κανείς από τους υφιστάμενους επιθετικούς στο ρόστερ δεν απολαμβάνει της πλήρους εμπιστοσύνης προπονητή και τεχνικού διευθυντή.

Σύμφωνα λοιπόν με τη φημολογία, ο «Ντάμπι», πάντα σε συνεργασία με τον Δώνη, ξεψαχνίζει όσους επιθετικούς κυκλοφορούν ακόμη ελεύθεροι και ταιριάζουν στα αγωνιστικά «θέλω» του Παναθηναϊκού, αλλά και στα όσα, πενιχρά προφανώς, μπορούν να προσφέρουν, ενώ το έξτρα ζητούμενο συνίσταται στο να είναι αυτός ο ποδοσφαιριστής όσο το δυνατόν λιγότερο ανενεργός (κάτι που ήταν και το ζητούμενο και για τον αμυντικό χαφ, χωρίς όμως να υλοποιηθεί).

Δύσκολα πράγματα. Αν πριν δύο μέρες από τον Παναθηναϊκό έλεγαν πως οι πιθανότητες για τον Ρόντγουελ (τότε…) ήταν λιγότερες από 5%, οι αντίστοιχες για να δουν στο Κορωπί έναν ακόμη επιθετικό είναι ακόμη λιγότερες. Για την ακρίβεια, απειροελάχιστες…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θυμάστε τον Πίσπα που έβαζε o Oυζουνίδης στον ΠΑΟ; Ασύλληπτο πού πήρε μεταγραφή!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags