Facebook Pixel Τα πολιτικά δικαστήρια δικαίωσαν τη Σιόν!
| 2011-09-28 16:41:00

Τα πολιτικά δικαστήρια δικαίωσαν τη Σιόν!

Τα πολιτικά δικαστήρια δικαίωσαν τη Σιόν!

Η πρώτη τελεσίδικη δικαίωση για την Σιόν είναι γεγονός, καθώς το πολιτικό Δικαστήριο του Μαρτινί πήρε την απόφαση ότι οι μεταγραφές της ελβετικής ομάδας το περασμένο καλοκαίρι ήταν νόμιμες!

Η υπόθεση από την οποία ξεκίνησε η κόντρα της Σιόν με την UEFA τελεσιδίκησε στο Δικαστήριο του Μαρτινί. Οι έξι παίκτες που αποκτήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι από τον ελβετικό σύλλογο έχουν δικαίωμα συμμετοχής και αυτή είναι η πρώτη δικαίωση ομάδας, που προσέφυγε στα πολιτικά Δικαστήρια!

Έτσι, δε θα υπάρξει καμία ποινή εις βάρος της Σιόν, επειδή χρησιμοποίησε αυτούς τους παίκτες στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής και προκάλεσαν την αντίδραση της UEFA, η οποία απέβαλε τους Ελβετούς από το Europa League, για αυτόν το λόγο!

Σήμερα (28/09) εκδικάζεται η προσφυγή της Σιόν στο CAS εναντίον της απόφασης της UEFA να την αποβάλει από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ η στάση της Ελβετικής Ομοσπονδίας στο ζήτημα ήταν... ελαφρώς διαφορετική από ό,τι έχουμε συνηθίσει...

«Ακόμη και αν το CAS απορρίψει την προσφυγή, εμείς θα υπακούσουμε στην απόφαση του Δικαστηρίου του Μαρτινί. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε σε αυτή την περίπτωση είναι να χτυπάμε το κεφάλι μας στον τοίχο», ήταν οι δηλώσεις του Εντμόντ Ισόζ.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags