Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Τζακ Ρόντγουελ: Ο Νίκος Νταμπίζας προσπάθησε μέχρι τέλους να τον φέρει στο "τριφύλλι" ως ελεύθερο
| 2019-09-14 10:00:00

Ευτυχώς δεν τον πήρε! "Είχε τραυματισμούς - Εκτός γηπέδων 5 μήνες - Πού να βρει συμβόλαιο;"

του Γιώργου Κτενά
Ευτυχώς δεν τον πήρε! "Είχε τραυματισμούς - Εκτός γηπέδων 5 μήνες - Πού να βρει συμβόλαιο;"

Ατάκες-φωτιά για τον... παραλίγο πράσινο. "Θα ήταν τρελό ρίσκο...".

Παναθηναϊκός - Τζακ Ρόντγουελ: Απασχόλησε όσο κανείς άλλος τους Πράσινους σχεδόν όλη την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο και ο Νίκος Νταμπίζας προσπάθησε μέχρι τέλους να τον φέρει στο "τριφύλλι" ως ελεύθερο.

Τι παίκτης είναι, όμως, ο Άγγλος μέσος; Κέρδισε ή έχασε ο Παναθηναϊκός που τελικά δεν κατάφερε να τον αποκτήσει;

Ο Αντώνης Τσούτης, που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο της δεύτερης κατηγορίας στην Αγγλία, μίλησε στο sportdog και ανέλυσε διεξοδικά τον Τζακ Ρόντγουελ. Τα συμπεράσματα δικά σας...

"Επηρεασμένος από τους τραυματισμούς"

"Είναι έμπειρος, πέρσι έπαιξε γύρω στα 20 παιχνίδια αλλά ήταν φανερά επηρεασμένος από τους τραυματισμούς. Κάποια στιγμή αξιοποιήθηκε και ως στόπερ γιατί η ομάδα του είχε απουσίες στην άμυνα. Είναι από τους έμπειρους παίκτες της κατηγορίας, έχει βιογραφικό, αλλά το θέμα είναι τι δυνατότητες έχει να παίξει και να βγάλει σεζόν χωρίς τραυματισμούς", ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση, στο sportdog, ο Α. Τσούτης.



Σε ποιες θέσεις θα μπορούσε να αξιοποιηθεί;

"Είναι ψηλός, στην Μπλάκμπερν τον έβαζαν αμυντικό χαφ, 6άρι είναι. Αλλά τον έβαλε σε κάποια ματς και στόπερ εκ των πραγμάτων, αν και δεν ήταν βασική λύση στα στόπερ. Υπήρχε στιγμή που έπαιζε η ομάδα με τρεις στόπερ τραυματίες. Πόσο μπορεί να αποδώσει ως στόπερ πρώτη θέση, θα το βλέπαμε. Αλλά η καριέρα του είναι στα χαφ". 

"Γι' αυτό δεν βρήκε συμβόλαιο"

Τα στοιχεία που τον κάνουν να ξεχωρίζει ποια είναι;

"Τρεχαλατζής είναι, έχει δύναμη, αλλά από εκεί και πέρα δεν έχει πατήματα στην αντίπαλη περιοχή, γκολ δεν βλέπει. Ούτε έχει ιδιαίτερα τα στημένα. Είναι συμπαθητικός βέβαια στο ψηλό παιχνίδι, για χαφ τέτοιας θέσης. Μπορεί να προωθηθεί ή να αμυνθεί σωστά σε κάποιο στημένο".

Θα ταίριαζε στον Παναθηναϊκό;

"Ως αμυντικός χαφ, ειδικά από τη στιγμή που δεν έχει πολλές λύσεις η ομάδα, προφανώς θα στεκόταν. Αλλά κρατώ επιφυλάξεις για το ιατρικό κομμάτι".

Σε τι κατάσταση βρίσκεται;

"Τελευταίο παιχνίδι που έπαιξε ήταν προς το τέλος του Απρίλη, άρα έχει να πατήσει στο γήπεδο σχεδόν 5 μήνες. Εκτός αγωνιστικού ρυθμού τόσο καιρό και με ιατρικό δελτίο επιβαρυμένο, είναι ένα ζήτημα τι θα γίνει με την περίπτωσή του. Φαντάζομαι γι' αυτό δεν βρήκε και κάποιο καλό συμβόλαιο μέχρι στιγμής. Δεν έχω καταλάβει τον λόγο που θα ήθελε να έρθει στην Ελλάδα. Στην αρχή είχα καταλάβει ότι μέσω του Παναθηναϊκού ήθελε να βρει προσφορές στο Νησί, να αποδείξει δηλαδή ότι υπάρχει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του. Θα ήταν πολύ ρισκαδόρικη λύση, αλλά με τα ονόματα που υπάρχουν στον Παναθηναϊκό δεν νομίζω ότι η ομάδα μπορούσε να κινηθεί για κάτι ποιοτικότερο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρελή κατάντια για Νίνη - Ποια ελληνική ομάδα του έκανε πρόταση - Πού θα πάει - Θα μείνεις άφωνος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags