Facebook Pixel Sportdog.gr | Παρασκήνιο με Γκούτι στον Άρη - Για αυτό δεν υπέγραψε συμβόλαιο με τους Κίτρινους
| 2019-09-14 11:42:00

Παρασκήνιο με Γκούτι στον Άρη - Για αυτό δεν υπέγραψε συμβόλαιο με τους Κίτρινους

Sportdog Team
Παρασκήνιο με Γκούτι στον Άρη - Για αυτό δεν υπέγραψε συμβόλαιο με τους Κίτρινους

Ο Καρυπίδης ήθελε να κάνει την έκπλήξη με την περίπτωσή του.

Άρης: Ο ατζέντης του Γκούτι, Σάντος Μάρκες, μίλησε στη «Metrosport», δίνοντας τη δική του εξήγηση για τους λόγους που οδηγήθηκαν σε αδιέξοδο οι διαπραγματεύσεις με τον βετεράνο παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Ο Γκούτι ήθελε να δουλέψει στον Αρη. Δεν είχε κανένα πρόβλημα να γευτεί το ελληνικό Πρωτάθλημα κι έφτασε κοντά, ωστόσο η συμφωνία χάλασε στο οικονομικό. Για την ακρίβεια, περιμέναμε υψηλότερη οικονομικά πρόταση, ωστόσο αυτή που μας έστειλε επίσημα η διοίκηση της ομάδας απείχε αρκετά από τις απαιτήσεις μας. Μεταξύ άλλων, υπήρξε διαφορά και στην προμήθεια, που αφορούσε στη μετακίνηση του Γκούτι».

Ο φημισμένος μάνατζερ τόνισε ότι ο Αγγελος Χαριστέας είχε ιδιωτική συνάντηση με τον πελάτη του, παραθέτοντας το πρότζεκτ των «κιτρινόμαυρων».

«Πράγματι, ο Αγγελος (σ.σ: Χαριστέας) ήρθε στη Μαδρίτη και είχε πριβέ συνάντηση με τον Γκούτι. Του εξήγησε το πλάνο και το πώς θα ταίριαζε ο πελάτης μου σε αυτό και δεν σας κρύβω ότι ήταν έτοιμος να μπει στο αεροπλάνο και να έρθει στη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, το οικονομικό αποτέλεσε την αιτία, που δεν έγινε κάτι τέτοιο, αλλά ο Γκούτι δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να συνεργαστεί μελλοντικά με τον Αρη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags