Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Πολύ υψηλές προτάσεις για την παραχώρηση του Γκιγιέρμε!
| 2019-09-14 13:55:00

Έχει τρελάνει τον κόσμο - Πρόταση +10.000.000 - "Χυλόπιτα" από Μαρτίνς - Αν συνεχίσει έτσι...

του Παναγιώτη Νικολάου
Έχει τρελάνει τον κόσμο - Πρόταση +10.000.000 - "Χυλόπιτα" από Μαρτίνς - Αν συνεχίσει έτσι...

Γι' αυτόν τινάζουν την μπάνκα. Δεν... κουνιέται. "Καυτό" ρεπορτάζ.

Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Ιδανικό ξεκίνημα στη σεζόν έχει πραγματοποιήσει ο Ολυμπιακός, αφού εκτός από τη σπουδαία πρόκριση που πήρε για τους ομίλους του Champions League, έχει κάνει το 2/2 και στο ελληνικό πρωτάθλημα απέναντι σε Αστέρα και ΑΕΛ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς τρίβει τα χέρια του με την κατάσταση των ποδοσφαιριστών του, οι οποίοι έχουν φορμαριστεί νωρίς μέσα στη χρονιά, ωστόσο αυτό δεν ανησυχεί τον Πορτογάλο τεχνικό, καθώς το βάθος που έχει ο Ολυμπιακός στον πάγκο είναι αρκετό για να γίνει καλό rotation από παιχνίδι σε παιχνίδι, όπου χρειαστεί.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που μοιάζει αναντικατάστατος από το βασικό σχήμα των Πειραιωτών είναι ο Γκιλιέρμε. Ο Βραζιλιάνος χαφ έχει πάρει τη φανέλα του βασικού... σπίτι του, δικαιολογημένα, αφού είναι καταλυτικός στη μεσαία γραμμή, ενώνοντας αρμονικά την άμυνα με την επίθεση της ομάδας του.

Όπως είναι λογικό οι εμφανίσεις του 28χρονου προσέλκυσαν το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών ομάδων, αλλά και συλλόγων της Αραβίας, όμως ο παίκτης δεν... κουνιέται από το λιμάνι. Κι αυτό γιατί ο Μαρτίνς έθεσε βέτο στην περίπτωση του Βραζιλιάνου, καθώς δεν ήθελε με τίποτα να τον χάσει από το "ερυθρόλευκο" ρόστερ.

Εντούτοις, αυτό που προκαλεί μεγαλύτερη εντύπωση είναι πως οι προτάσεις που έφτασαν στα γραφεία των Πειραιωτών για τον Γκιλιέρμε ήταν τόσο υψηλές, που πολλοί ενδιαφερόμενοι απορούσαν με το "όχι" του Ολυμπιακού, αφού όπως λέγεται οι προσφορές έφτασαν ακόμα και... οκταψήφια νούμερα. Ήτοι από 10 εκατομμύρια ευρώ και πάνω!

Φυσικά, αν ο Γκιλιέρμε συνεχίσει στο ίδιο επίπεδο τη φετινή σεζόν και ειδικά στην Ευρώπη, τότε δεν αποκλείεται οι προσφορές να είναι πολύ μεγαλύτερες τις επόμενες μεταγραφικές περιόδους,  από αυτές που είχαν φέτος το καλοκαίρι στα χέρια τους οι Ερυθρόλευκοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα... γκρεμίζει όλα ο Μαρτίνς - Δείτε 11άδα που κατεβάζει με Βόλο - Παίρνει ρίσκα, θα του βγει;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags