Facebook Pixel ΟΦΗ – Παναιτωλικός: 3-1
| 2019-09-14 21:11:00

ΟΦΗ τριών ταχυτήτων – Νίκησε Παναιτωλικό που έπαιζε με 10 για 60 λεπτά!

Sportdog Team
ΟΦΗ τριών ταχυτήτων – Νίκησε Παναιτωλικό που έπαιζε με 10 για 60 λεπτά!

Οι Κρητικοί επικράτησαν 3-1 της ομάδας του Ηρακλείου.

ΟΦΗ – Παναιτωλικός: 3-1

Τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα σημείωσε ο ΟΦΗ. Η ομάδα του Ηρακλείου επικράτησε 3-1 του Παναιτωλικού και ανέβηκε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας έχοντας 7 βαθμούς. Σημειωτέον, ότι οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν, αφού οι φιλοξενούμενοι μείνουν με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Μιμίτο.

Ο ΟΦΗ ήταν αυτός που απείλησε πρώτος στο παιχνίδι με τον Μάνο να αστοχεί ανενόχλητος με κεφαλιά ύστερα από γέμισμα του Κοροβέση στο 9'. Ένα λεπτό αργότερα ο Παναιτωλικός απάντησε στην ευκαιρία, με τον Μπαΐροβιτς να σεντράρει από δεξιά, αλλά ο Ντουάρτε απέτυχε να βρεθεί στην πορεία της μπάλας και να την σπρώξει στα δίχτυα. Στο 16' το σουτ του Μάνου δεν δυσκόλεψε τον Κνετ, ο οποίος είχε μία επιτυχημένη έξοδο στο 25' όταν ο Τσιαλιανίδης έβγαλε τον Μάνο, που δεν έκανε καλό κοντρόλ.

Με 10 ο Παναιτωλικός

Τα πράγματα για τον ΟΦΗ άρχισαν να διευκολύνονται στο 29' όταν οι Αγρινιώτες έμειναν με 10 λόγω της αποβολής του Μιμίτο για σκληρό χτύπημα πάνω στον Νέιρα. Οι Κρητικοί απέκτησαν τον έλεγχο και είχαν μία καλή στιγμή για να προηγηθούν πριν πάνε στα αποδυτήρια, αλλά το σουτ του Ναμπί από πλάγια θέση στις καθυστερήσεις πήγε πάνω στον Κνετ.

Η αλλαγή των αριθμητικών ισορροπιών έγιναν περισσότερο εμφανείς στο δεύτερο μέρος. Ο ΟΦΗ πίεσε για να ανοίξει το σκορ, κάτι που κατάφερε στο 54'. Ο Σεμέδο σούταρε λίγο έξω από την περιοχή, δεν απέκρουσε σωστά, η μπάλα στρώθηκε στον Τσιλιανίδη που στην επαναφορά έκανε το 1-0, το οποίο ελέγχθηκε από το VAR (για το αν ήταν οφσάιντ ο Νέιρα), πριν μετρήσει. Εφτά λεπτά αργότερα ήρθε και το 2-0 για τους Κρητικούς με τον Μάνο φεύγει στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων και να νικά με ωραίο πλασέ τον Κνετ.

Κάπου εκεί φάνηκε, ότι το αποτέλεσμα άρχισε να ξεκαθαρίζει. Ο Παναιτωλικός όμως αποδείχτηκε πολύ σκληρός για να πεθάνει, έτσι εύκολα. Οι Αγρινιώτες βγήκαν μπροστά και κατάφεραν μειώσουν, με τον Μοράρ στο 69', ο οποίος εκμεταλλεύτηκε με πολύ ωραίο τρόπο τη σέντρα του Αριγίμπι που είχε μπει στο ημίχρονο αντί του Μπαΐροβιτς.

Οι Ηρακλειώτες βρέθηκαν κοντά στο 3-1 στο 73', όταν ο Μάνος πήρε από τον Ναμπί, αλλά σημάδεψε το πρόσωπο του Κνετ που από το χτύπημα ζήτησε να γίνει αλλαγή. Τελικά το τρίτο γκολ σημειώθηκε στο 86' με τον Τσιλιανίδη να διαμορφώνει το τελικό σκορ με διαγώνιο σουτ από δεξιά μέσα στην περιοχή και τον ΟΦΗ να πανηγύριζει την κατάκτηση του τριπόντου.

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Μαρινάκης, Νάστος, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Νέιρα, Μεγιάδο, Τσιλιανίδης, Ναμπί (81' Σακόρ), Σεμέδο, Μάνος (88' Φιγκεϊρέδο)

Παναιτωλικός: Κνετ (79' Γιαννακόπουλος), Σανιά, Μαλή, Γιοβάνοβιτς, Λουτσιάνο, Ντάλσιο, Λουσέρο, Ντίαζ, Μιμίτο, Ντουάρτε (61' Μοράρ), Μπαϊροβιτς (46' Αριγίμπι)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags