Facebook Pixel Sportdog.gr | Ποιος Μέσι; Πεντάρα η Μπαρτσελόνα με... σόου του 16χρονου Φατί (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2019-09-15 00:18:00

Ποιος Μέσι; Πεντάρα η Μπαρτσελόνα με... σόου του 16χρονου Φατί (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ποιος Μέσι; Πεντάρα η Μπαρτσελόνα με... σόου του 16χρονου Φατί (ΒΙΝΤΕΟ)

Η νέα... ανακάλυψη του Ερνέστο Βαλβέρδε κάνειν "όργια".

Η Μπαρτσελόνα δεν χρειάστηκε τον Μέσι απέναντι στη Βαλένθια στο «Camp Nou», καθώς ο μόλις 16 ετών Ανσού Φατί, στην πρώτη του εμφάνιση με την «μπλαουγκράνα» φανέλα ως βασικός και μαζί με τον Ντε Γιονγκ, οδήγησαν την ομάδα στο άνετο 5-2 κόντρα στη Βαλένθια!

Ο Φατί άνοιξε το σκορ στο 3ο λεπτό έπειτα από ασίστ του Ντε Γιονγκ, τέσσερα λεπτά μετά οι ρόλοι αντιστράφηκαν και ο Ολλανδός... έγραψε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1 με τη βοήθεια του VAR (30'), πριν το τέλος του πρώτου μέρους με τον Γκαμεϊρό.

Στο δεύτερο ημίχρονο ωστόσο η αναμέτρηση μετατράπηκε σε μονόλογος των γηπεδούχων. Μετά από απίθανη γκάφα του Σίλεσεν (52') έπειτα από σουτ του Γκριεζμάν, η μπάλα με περιπετειώδη τρόπο έφτασε στον προωθημένο Πικέ που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-1.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε στο 60' έριξε στην αναμέτρηση τον Λουίς Σουάρες και δικαιώθηκε ένα μόλις λεπτό μετά καθώς, με ένα πολύ ωραίο σουτ νίκησε τον Σίλεσεν. Ο Ουρουγουανός επιθετικός μάλιστα δεν σταμάτησε στο ένα γκολ και στο 82ο λεπτό, μετά από πάσα του Γκριεζμάν έγραψε το 5-1. 

Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Αλμπέρτο Θελάδες ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις στο τελικό 5-2 με τον Γκόμεζ. Έτσι οι «μπλαουγκράνα» έφτασε στο -2 από την κορυφή και την Ατλέτικο Μαδρίτης που γκέλαρε στο ''Anoeta''.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags