Facebook Pixel Ατακάρες Σβάρνα για το γεύμα της ΑΕΚ: «Δεν μας είπε τίποτα ο Μελισσανίδης...»
| 2019-09-15 13:50:00

Ατακάρες Σβάρνα για το γεύμα της ΑΕΚ: «Δεν μας είπε τίποτα ο Μελισσανίδης...»

Sportdog Team
Ατακάρες Σβάρνα για το γεύμα της ΑΕΚ: «Δεν μας είπε τίποτα ο Μελισσανίδης...»

Έστειλε το μήνυμά του εν όψει της συνέχειας.

Ο Στράτος Σβάρνας μίλησε στην τηλεόραση της Nova για τις δύο σερί νίκες της ΑΕΚ με Τραμπζονσπόρ και Αστέρα, το γεύμα που έγινε παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη, αλλά και τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο νεαρός αμυντικός στο Novasports:

Για το πως έχει βιώσει το τελευταίο διάστημα στην ΑΕΚ με τις δύο συνεχόμενες νίκες:
«Στο διάστημα της διακοπής η ομάδα είχε τον χρόνο να δουλέψει καθώς δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις. Οπότε και ο προπονητής μπορούσε να μας πιέσει λίγο παραπάνω. Να δουλέψουμε σε κάποιες ατέλειες. Παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα θα αρχίσει να βρίσκει ρυθμό, θα γίνεται όλο και καλύτερη. Με τις δύο τελευταίες νίκες η ομάδα άρχισε να παίρνει και πάλι ψυχολογία. Ο κόσμος αρχίζει να διασκεδάζει ξανά. Όλα πηγαίνουν προς το καλύτερο».

Για το 3-5-2 που δείχνει ότι με αυτό η ΑΕΚ αποδίδει καλύτερα: «Εγώ θα έλεγα πως εξαρτάται από τον αντίπαλο. Από το πως παίζει ο αντίπαλος εξαρτάται και το σύστημά μας. Πιστεύω ότι εντάξει και τα συστήματα, εντάξει και οι τακτικές, αλλά πρέπει να μπαίνεις στο παιχνίδι και να δείχνεις από την αρχή ότι το θέλεις περισσότερο. Να παίζεις με ψυχή, να παίζεις με καρδιά. Τα συστήματα μπορεί να είναι καλά, αλλά διαφέρουν από παιχνίδι σε παιχνίδι, όπως και ο αντίπαλος».



Για το τραπέζι και το τι ειπώθηκε: «Ήταν πολύ ωραία, περάσαμε πολύ όμορφα. Το κλίμα ήταν πάρα πολύ καλό, πολύ ευχάριστο. Πολλά χαμόγελα. Αρχίζει να φτιάχνεται μια οικογένεια θα έλεγα».

Για το αν θα είναι "όπλο" τους το οικογενειακό κλίμα: «Πρέπει να είναι αυτό το όπλο γιατί όποια ομάδα κάνει επιτυχία, σε όποιο άθλημα και αν είναι αυτό πρέπει πρώτα να είναι ομάδα. Να είναι μια οικογένεια. Όλοι οι παίκτες να τα πηγαίνουν καλά μεταξύ τους. Και αυτό σιγά-σιγά θα αρχίσει να βγαίνει και στο γήπεδο. Πρέπει όμως πρώτα να είμαστε εμείς καλά μεταξύ μας».

Για το αν τους είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης για πρωτάθλημα: «Όχι, όχι. Τίποτα. Δεν πήρε καθόλου τον λόγο. Ήταν χαμογελαστός, ήταν ευδιάθετος. Όμως, όχι δεν μας είπε τίποτα».



Για το τι κρατάει από τον αγώνα της Τρίπολης: «Την αντίδραση μετά το γκολ που δεχθήκαμε νωρίς στο ματς και το παθός που βγάλαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Παλέψαμε το παιχνίδι μέχρι το τελευταίο λεπτό παρά το γεγονός ότι δεχθήκαμε το 2-2 από πέναλτι σε ένα κρίσιμο χρονικά σημείο. Θα μπορούσε να μας "κόψει" τα πόδια. Όμως σηκώσαμε το κεφάλι, βγάλαμε χαρακτήρα και καταφέραμε να γυρίσουμε τον αγώνα».

Για το πως περιμένει τον αγώνα με τη Λαμία: «Περιμένω πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θα πρέπει να είμαστε όλοι στο 100%. Ο καθένας να βγάλει τον καλύτερο εαυτό του. Η Λαμία θα έρθει να παίξει κλειστά. Θα προσπαθήσει να παίξει στις αντεπιθέσεις. Πρέπει να έχουμε υπομονή, γιατί όταν μια ομάδα παίζει πολύ πίσω και πολύ κλειστά αμυνόμενη με τους έντεκα παίκτες πρέπει να κυκλοφορούμε τη μπάλα και όταν βρούμε τον κατάλληλο χώρο να κάνουμε επίθεση. Ανεξαρτήτως τι θα κάνει η Λαμία εμείς πρέπει να είμαστε στο 100%».

Για το αν ξεχωρίζει κάτι από την Λαμία: «Έχει ποιοτικούς παίκτες μπροστά. Έμπειρους παίκτες. Όλοι είναι έμπειροι. Ξεχωρίζω την αμυντική της λειτουργία. Καλύπτουν τους χώρους και παίζουν πολύ σφικτά. Αμύνονται ομαδικά».

Για το μήνυμα στον κόσμο της ΑΕΚ: «Όταν η ομάδα αρχίσει να παίρνει τις νίκες και παίζοντας και καλό ποδόσφαιρο ο κόσμος θα επιστρέψει και πάλι. Θα αγκαλιάσει την ομάδα. Το μήνυμά μου είναι να αγαπάνε την ομάδα. Και στα εύκολα και στα δύσκολα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags