Facebook Pixel Ένας Ατρόμητος και ένας τρομαγμένος! (BINTEO)
| 2011-01-23 18:09:00

Ένας Ατρόμητος και ένας τρομαγμένος! (BINTEO)

Ένας Ατρόμητος και ένας τρομαγμένος! (BINTEO)

Τον τρόμο του υποβιβασμού βιώνει ο Πανσερραϊκός, καθώς η ήττα από τον Ατρόμητο με 1-0 τον κράτησε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα.
 

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται ο Πανσερραϊκός, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την παραμονή του στην Σούπερ Λίγκα. Η ομάδα του Ντράγκαν Κοκότοβιτς απέτυχε για ακόμη έναν αγώνα να διεκδικήσει τους τρεις βαθμούς της νίκης, αφού η τελευταία φορά ήταν την 12η αγωνιστική κόντρα στον Άρη (1-0).

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη ήταν ανώτερη καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και δίκαια κατέκτησε τους τρεις βαθμούς. Το νικητήριο γκολ σημείωσε ο Ηλίας Αναστασάκος στο 82ο λεπτό της αναμέτρησης.

Πάντως, το θέαμα ήταν ελάχιστο και οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Ο Ατρόμητος προσπαθούσε να βρει ανοιχτούς διαδρόμους για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά οι γηπεδούχοι αμύνονταν μαζικά.

Τελικά, οι «κυανόλευκοι» κατάφεραν να «σπάσουν» την άμυνα των «λιονταριών» λίγο πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του αγώνα. Τότε ο Σφακιανάκης σέντραρε από τα δεξιά και ο Αναστασάκος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ράντμαν.

Δείτε το φιλμ του αγώνα:

ΛΗΞΗ ΑΓΩΝΑ

82': ΓΚΟΛ 1-0! Από σέντρα του Σφακιανάκη, ο Αναστασάκος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα -του ανήμπορου να αντιδράσει-Ράντμαν

58': Εντελώς διαφορετική είναι η εικόνα του αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο. Και οι δύο ομάδες έχουν ανεβάσει ρυθμούς και παλεύουν για να ανοίξουν το σκορ. Ας ελπίσουμε ότι θα συνεχίσουν έτσι και να μην βαρεθούμε...

46': ΈΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ

45': ΛΗΞΗ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

44': Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε το πρώτο ημίχρονο στο Δημοτικό των Σερρών ο Ατρόμητος. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως να καταφέρει να μετατρέψει τις ευκαιρίες της σε γκολ, αφού οι γηπεδούχοι αμύνονταν μαζικά και έκλειναν καλά τους χώρους.

1': Έναρξη αγώνα

Οι συνθέσεις:

Πανσερραϊκός (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Ράντμαν, Αλβάρεζ, Άμο, Γεωργιάδης, Παπάζογλου, Σίντιτς, Σουμπούνιο, Μπέλιτς, Νταλέ, Μαβένε, Πάρκερ

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Νάστος, Μπαζίνσκι, Νεμπεγλέρας, Καμαρά, Αναστασάκος, Σφακιανάκης, Σαγκανόβσκι, Τάτος, Ολιβέιρα, Δάρλας

Διαιτητής: Τριτσώνης (Αθηνών)
Βοηθοί: Πάνου (Αιτ/νίας), Γούκος (Ηπείρου)
Γήπεδο: Δημοτικό Σερρών
 


seres atromitos 0-1 anastasakos
Ανέβηκε από pklora7. - Περισσότερα επαγγελματικά, αθλητικά και εκπαιδευτικά βίντεο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags