Facebook Pixel Sportdog.gr | Τα είπε έξω από τα δόντια ο Νεϊμάρ - Να τι είπε για τους οπαδούς - "Το μυαλό μου είναι στην..."
| 2019-09-16 03:51:00

Τα είπε έξω από τα δόντια ο Νεϊμάρ - Να τι είπε για τους οπαδούς - "Το μυαλό μου είναι στην..."

Sportdog Team
Τα είπε έξω από τα δόντια ο Νεϊμάρ - Να τι είπε για τους οπαδούς - "Το μυαλό μου είναι στην..."

Όλα όσα δήλωσε ο Βραζιλιάνος.

Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Νεϊμάρ μετά το τέλος του αγώνα της Παρί με τη Στρασμπούρ δέχτηκε τις έντονες αποδοκιμασίες του κόσμου.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ που σκόραρε και το γκολ-λύτρωσης για την Πρωταθλήτρια Γαλλίας δήλωσε:

"Είμαι πολύ ήρεμος. Ξέρουμε όλοι τι έχει συμβεί, καταλαβαίνω πως είναι δύσκολο για τους ίδιους, αλλά τώρα είμαι παίκτης της Παρί. Αν θέλουν να με αποδοκιμάσουν, κανένα πρόβλημα. Είμαστε, όμως, 25 παίκτες και δεν αξίζει να επικεντρώνεσαι σε έναν. Οι άλλοι παίκτες δεν το αξίζουν αυτό. Έχουμε μια ομάδα που πρέπει να στηριχθεί, να είναι κόσμος μαζί της", τόνισε ο 27χρονος άσος.



"Όλος ο κόσμος ήξερε ότι ήθελα να φύγω. Το είχα επαναλάβει, χωρίς όμως να ανακατευτώ στις διαπραγματεύσεις. Οι άνθρωποι εδώ ξέρουν τι έχει γίνει. Έχω προσωπικά κίνητρα και δεν έχουν σχέση με τον οργανισμό της Παρί. Όταν δεν νιώθουμε καλά σε ένα μέρος, θέλουμε να φύγουμε. Έκανα τα πάντα, αλλά δε με άφησαν. Το κεφάλαιο έκλεισε και δε θα μιλήσω άλλο. Το μυαλό μου είναι στην Παρί και θα δώσω τα πάντα στο τερέν", πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags