Facebook Pixel Sportdog.gr | Έκανε σεφτέ στις νίκες και πήρε... ανάσα ο Πανιώνιος
| 2019-09-15 21:16:00

Έκανε σεφτέ στις νίκες και πήρε... ανάσα ο Πανιώνιος

Sportdog Team
Έκανε σεφτέ στις νίκες και πήρε... ανάσα ο Πανιώνιος

Επικράτησαν 1-0 της ΑΕΛ οι Κυανέρυθροι.

Μπορεί να βρισκόμαστε μόλις στην τρίτη στροφή του φετινού πρωταθλήματος, ωστόσο, αυτό το παιχνίδι είχε χαρακτήρα «τελικού» για τον Πανιώνιο. Με δεδομένο το -6 με το οποίο ξεκίνησε η ομάδα της Νέας Σμύρνης τον μαραθώνιο αλλά και την ήττα στην πρεμιέρα από το Βόλο, η κατάκτηση των τριών βαθμών έμοιαζε κάτι παραπάνω από αναγκαία. Οι γηπεδούχοι μπορεί να μην ήταν καλύτεροι από την ΑΕΛ στο ματς, ωστόσο, το στόχο τους τον πέτυχαν και χάρη σε ένα όμορφο γκολ του Μαξίμοβιτς έφτασαν στο... -3.

Ο Πανιώνιος μπήκε δυνατά στο ματς, ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι φρόντισαν γρήγορα να του κόψουν το ρυθμό. Μάλιστα, οι παίκτες του Γρηγορίου ήταν αυτοί που είχαν την υπεροχή αλλά και τις μόνες δύο καλές στιγμές στα πρώτα 45’. Η ΑΕΛ έδειχνε να πατάει καλύτερα και στην επανάληψη, έχοντας περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια της και χωρίς παράλληλα να δέχεται κάποια απειλή από τους κυανέρυθρους. Κόντρα, ωστόσο, στη ροή του αγώνα οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πήραν το προβάδισμα χάρη στο πρώτο γκολ του Μαξίμοβιτς με τη φανέλα του Πανιώνιου στο 55'.

Από εκείνο το χρονικό σημείο και μετά, ο ρυθμός της αναμέτρησης ανέβηκε με την ΑΕΛ να πιέζει για το γκολ της ισοφάρισης και τον Πανιώνιο από την πλευρά του να βρίσκει χώρους στην αντεπίθεση. Καμία από τις δύο ομάδες, ωστόσο, δεν κατάφερε να σκοράρει μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του Παπαδόπουλου και το τελικό 1-0 βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα και τους φιλοξενούμενους να μένουν στον έναν πόντο μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές.

ΠΗΓΗ: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags