Facebook Pixel Μάρκο Λιβάγια - ΑΕΚ: «Μόνος του όλη η ΑΕΚ», στους κορυφαίους της Ελλάδας – Να του φέρει τον... ψυχίατρο ο Τίγρης!
| 2019-09-15 21:26:00

"Μόνος του όλη η ΑΕΚ", στους κορυφαίους της Ελλάδας – Να του φέρει τον... ψυχίατρο ο Τίγρης!

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Μόνος του όλη η ΑΕΚ", στους κορυφαίους της Ελλάδας – Να του φέρει τον... ψυχίατρο ο Τίγρης!

Θα έκανε τη διαφορά σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό...

 

Μάρκο Λιβάγια - ΑΕΚ: Πιο δύσκολα από ό,τι περίμενε επικράτησε η ΑΕΚ της Λαμίας στο ΟΑΚΑ (2-0) σε ένα ματς όπου προηγήθηκε 2-0 στο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο... έσβησε τις μηχανές, απογοητεύοντας σε μεγάλο βαθμό και τους περίπου 20.000 φιλάθλους της που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Η Ένωση δεν έμοιαζε με την ομάδα που εντυπωσίασε στα δύο προηγούμενα παιχνίδια της κόντρα σε Τράμπζονσπορ και Αστέρα Τρίπολης, καθώς δεν είχε φαντασία ούτε και ενέργεια, ωστόσο έκανε τη δουλειά, πήρε άλλη μία νίκη και παρέμεινε στο -3 από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Ίσως να της έλειψαν οι Μάνταλος και Ολιβέιρα, ωστόσο είχε για ακόμα μία φορά σε... μεγάλα κέφια τον Μάρκο Λιβάγια.

Ο Κροάτης άσος μπορεί να μην σκόραρε, ωστόσο ήταν ο δημιουργός και των δύο γκολ, καθώς στο πρώτο... ζάλισε τον αντίπαλό του και «οδήγησε» τον Πλιάτσικα στο αυτογκόλ, ενώ στο δεύτερο έβγαλε την ασίστ στον Βράνιες. Εκτός των δύο συγκεκριμένων φάσεων όμως, ο Λιβάγια ήταν ο μόνος που κρατούσε μπάλα, έφτιαχνε το παιχνίδι (είχε 29 πάσες) και αυτός που ταλαιπωρούσε τους αντίπαλους αμυντικούς και είναι απορίας άξιο, πως ο προηγούμενος προπονητής από τον Νίκο Κωστένογλου, δηλαδή ο Μιγκέλ Καρντόσο, τον άφηνε εκτός ματς.



Πρόκειται ίσως για τον πιο ποιοτικό παίκτη της ΑΕΚ και για έναν ποδοσφαιριστή που με... άνεση θα μπορούσε να παίξει σε υψηλότερο επίπεδο εκτός Ελλάδας. Επίσης, σίγουρα μία τέτοια προσθήκη θα έκανε τη διαφορά ακόμα και στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, ενώ βρίσκεται χωρίς αμφισβήτηση και στην καλύτερη ενδεκάδα της Σούπερ Λιγκ.

Από εκεί και πέρα όμως, στα αρνητικά της βραδιάς ήταν το νέο... χτύπημα του Όγκνιεν Βράνιες, ο οποίος κινδύνεψε με κόκκινη κάρτα, για ένα χτύπημα σε πρόσωπο αντιπάλου. Ο Βόσνιος άσος, που θυμίζουμε είχε ρίξεις σφαλιάρα σε αντίπαλο στο ΟΑΚΑ (εκτός φάσης τότε!) στο ματς με την Τράμπζονσπορ, δείχνει από νωρίς την... τρέλα του και παρότι είναι από τους καλύτερους αμυντικούς του πρωταθλήματος, δικαίως χαρακτηρίζεται έως και «επικίνδυνος» για την ομάδα του.

Το καλοκαίρι άλλωστε, πριν την επιστροφή του, ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε τονίσει πως εάν χρειαστεί, θα του φέρει και τον... ψυχίατρο. Μάλλον ακόμα όμως δεν έχει πάρει δραστικά μέτρα και ίσως πρέπει να το κάνει ενόψει των ντέρμπι που ακολουθούν!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αδιανόητο "έγκλημα" στην ΑΕΚ - Έξαλλος ο Μελισσανίδης, πρέπει να πληρώνει - Χαμός με Χιμένεθ!

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags