Facebook Pixel Γιώργος Δώνης - Παναθηναϊκός: Στον "αέρα" ο Δώνης - Όλα ανοιχτά πριν τον Ολυμπιακό - Αποφασίζει ο Αλαφούζος!
| 2019-09-15 23:56:00

Στον "αέρα" ο Δώνης - Όλα ανοιχτά πριν τον Ολυμπιακό - Αποφασίζει ο Αλαφούζος!

Sportdog Team
Στον "αέρα" ο Δώνης - Όλα ανοιχτά πριν τον Ολυμπιακό - Αποφασίζει ο Αλαφούζος!

Ραγδαίες οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό.

Γιώργος Δώνης - Παναθηναϊκός: Ανοικτό παραμένει το ενδεχόμενο παραίτησης του Γιώργου Δώνη από τον Παναθηναϊκό μετά τη βαριά ήττα με 4-0 από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη και τη νέα τραγική εμφάνιση της ομάδας.

Ο Έλληνας κόουτς μετά τη λήξη της αναμέτρησης δήλωσε πως σκέφτεται την παραίτηση και ότι θέλει να μιλήσει πρώτα με τους παίκτες του, ενώ στη συνέντευξη Τύπου παραδέχθηκε πως ακόμα δεν έχει πάρει την οριστική του απόφαση!

Ο Δώνης σημείωσε πως μίλησε με τους ποδοσφαιριστές, ωστόσο συμπλήρωσε πως ακόμα σκέφτεται όλα τα ενδεχόμενα, όμως πριν αποφασίσει θα μιλήσει ψύχραιμα με τους Νίκο Νταμπίζα και Γιάννη Αλαφούζο.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Επειδή είπα μερικά πράγματα μετά το ματς, μίλησα και με τους παίκτες στα αποδυτήρια και θέλω να πω, ότι θέλω πάντοτε να διατηρώ την ψυχραιμία μου και να μην παίρνω αποφάσεις εν θερμώ. Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου και αποφάσισα να αφήσω να περάσει αυτό το βράδυ, να κάνω μια συζήτηση με τον Νίκο και τον πρόεδρο και μετά να υπάρξουν εξελίξεις. Υπάρχει στο μυαλό μου και το ενδεχόμενο αποχώρησης από την ομάδα, γιατί ο Παναθηναϊκός δεν είναι μια συνηθισμένη δουλειά, αλλά ένα έξτρα φορτίο στις πλάτες μου, που με μεγάλη χαρά προσπαθώ να υπηρετήσω όλους αυτούς τους μήνες. Τις πρώτες αγωνιστικές δείχνουμε μια ομάδα με τεράστια προβλήματα, μια ομάδα που δεν αντιπροσωπεύει κανέναν. Πάνω σε αυτή την εικόνα πρέπει να ληφθούν οι καλύτερες δυνατές αποφάσεις».

 

Για τα παιδικά λάθη των παικτών του και το αν υπάρχει ποδοσφαιρική εξήγηση: «Την ίδια ερώτηση θα έκανα κι εγώ στη θέση σας. Δεν μπορώ να δώσω ποδοσφαιρική εξήγηση, είναι κάτι πέρα από το φυσιολογικό και μας επηρεάζει στα υπόλοιπα κομμάτια. Η εικόνα μας στον αγωνιστικό χώρο, είναι μιας ομάδας που δεν μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει κι έχει τεράστια κενά. Δεν αντιπροσωπεύει το σύλλογο, τους προπονητές, τους παίκτες, κανέναν».

Για τη δήλωση πιθανής παραίτησης: «Νομίζω πως μιλάω καθαρά τα ελληνικά και προσπαθώ να τα διατυπώνω πάντα σωστά. Έχω τις σκέψεις μου και ελπίζω να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση για το σύλλογο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags