Facebook Pixel Άρης: Τους παίκτες του και τον κόσμο ευχαρίστησε ο Απόστολος Τερζής
| 2019-09-16 00:32:00

Σε πελάγη ευτυχίας ο Τερζής: «Θα μπορούσαμε και άλλα γκολ»

Sportdog Team
Σε πελάγη ευτυχίας ο Τερζής: «Θα μπορούσαμε και άλλα γκολ»

Συγχαρητήρια στους παίκτες έδωσε ο υπηρεσιακός τεχνικός του Άρη.

Άρης: Τους παίκτες του και τον κόσμο ευχαρίστησε ο Απόστολος Τερζής μετά τον θρίαμβο επί του Παναθηναϊκού.

Ο υπηρεσιακός τεχνικός του Άρη υποστήριξε, ότι η ομάδα του μπορούσε να σκοράρει και άλλα τέρματα, ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο να συνεχίσει ως πρώτος προπονητής.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Αρχικά σημείωσε: «Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στους ποδοσφαιριστές μου και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που κάθε φορά είναι δίπλα μας και μας συμπαραστέκεται.

Η εμφάνισή μας ήταν εξαιρετική σε όλο το ματς. Στο επιθετικό κομμάτι θα μπορέσουμε να πετύχουμε και άλλα τέρματα γιατί είχαμε ευκαιρίες, ενώ και αμυντικά δεν νιώσαμε κίνδυνο. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και προσγειωμένοι και ότι είπαμε αυτή την εβδομάδα προσπαθήσαμε να το βγάλουμε στο γήπεδο. Συγχαρητήρια για άλλα μία φορά στους παίκτες μου για την προσπάθειά τους».

Για το αν δούλεψε κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι αυτές τις εβδομάδες: «Την πρώτη εβδομάδα της διακοπής, δουλέψαμε αρκετά καλά στην προπόνηση, αλλά κυρίως κάναμε πολλές κουβέντες. Θέλαμε να τους φύγει λίγο το άγχος από τα άσχημα αποτελέσματα. Τη δεύτερη εβδομάδα επικεντρωθήκαμε στο παιχνίδι, γνωρίζαμε αρκετά πράγματα και περιμέναμε ότι θα αλλάξει τη διάταξή του. Αυτό που έχει σημασία, είναι ότι αυτά που είπαμε τα εφαρμόσαμε όλα. Για αυτό και πήραμε μία μεγάλη νίκη».

Για το αν υπάρχει σενάριο παραμονής του ως πρώτος προπονητής: «Όχι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο».

Για το αν η κατάσταση του Βέλεθ είναι ανησυχητική: «Σε μία διακοπή, μιλήσαμε και είπαμε να βγει πιο πολύ για να τον προστατεύσουμε. Εφόσον ήταν ασφαλές και το σκορ, δεν υπήρχε θέμα να βγει».

Για το αν περίμενε αυτά τα λάθη του Παναθηναικού και τα τέσσερα γκολ: «Τα λάθη είναι μέσα στο παιχνίδι. Αν δεν κάνεις λάθος ο άλλος δύσκολα θα βάλει γκολ. Αν δεν είναι εξαιρετικός τακτικά ή αν δεν έχει μεγάλη ποιότητα δύσκολα τα καταφέρνει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags