Facebook Pixel Sportdog.gr | "Σκληρή" αυτοκριτική από Χρήστο Δώνη - "Δεν είναι εικόνα αυτή" - Ατάκα για τον πατέρα του
| 2019-09-16 00:43:00

"Σκληρή" αυτοκριτική από Χρήστο Δώνη - "Δεν είναι εικόνα αυτή" - Ατάκα για τον πατέρα του

Sportdog Team
"Σκληρή" αυτοκριτική από Χρήστο Δώνη - "Δεν είναι εικόνα αυτή" - Ατάκα για τον πατέρα του

Δεν... μάσησε τα λόγια του ο αρχηγός του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός: Ο Χρήστος Δώνης δεν... κρύφτηκε μετά τη "βαριά" ήττα του Τριφυλλιού από τον Άρη και παραδέχθηκε πως η εικόνα του Παναθηναϊκού είναι πολύ προβληματική και πρέπει να αλλάξει.

Ο Έλληνας άσος ρωτήθηκε για το αν θα πρέπει να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας ο πατέρας του, Γιώργος Δώνης, και τόνισε ότι η διοίκηση πρέπει να πάρει αυτή την απόφαση και όχι ο ίδιος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova:

Για το αν μίλησε με τον πατέρα του και τι είπε: «Είναι ίσως η πιο δύσκολη μέρα του όσο καιρό βρίσκεται στον Παναθηναϊκό. Υπάρχουν δύσκολες καταστάσεις τώρα για την ομάδα, είμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος και πρέπει να αντιδράσουμε».

Για το αν χρειάζεται αλλαγή προπονητή: «Δεν είμαι εγώ αυτός που θα το κρίνει, υπάρχει διοίκηση να αποφασίσει. Και αυτό είναι το λιγότερο, γιατί εμείς μπαίνουμε και παίζουμε, πρέπει να δίνουμε το κάτι παραπάνω. Δεν ξέρω τι φταίει και πώς έχουν αλλάξει έτσι τα πράγματα. Η κατάσταση είναι άσχημη».

Για το τι μπορεί να πει στους φίλους του Παναθηναϊκού: «Οι οπαδοί θέλουν πράξεις, όχι λόγια. Πρέπει να βρούμε τρόπο να σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά».

Για την αγωνιστική συμπεριφορά των συμπαικτών του: «Δε θέλω να κρίνω τη συμπεριφορά των παικτών. Η νοοτροπία αφορά το σύνολο, δε θα ρίξουμε την ευθύνη ο ένας στον άλλο».

Για το αν οι αρχηγοί αναλάβουν δράση: «Κάναμε πολλές ομιλίες στη διακοπή για την Εθνική, αλλά στην πράξη δε μας βγήκαν. Δεν είναι σοβαρή εικόνα αυτή και πρέπει να βρούμε αντίδοτο».

Για τα παιδικά λάθη των παικτών: «Έχουμε κάνει μια καλή προετοιμασία για το πρωτάθλημα, αλλά δεν είμαστε κατάλληλοι οι παίκτες να βρούμε τη λύση. Έχουμε κάνει πολλές συζητήσεις, αλλά δεν έχουμε βρει τον τρόπο».

Για την κριτική που δέχεται: «Δε με επηρεάζει αυτό και δεν το σκέφτομαι αν έχω συγγένεια ή όχι με τον προπονητή την ώρα που παίζω. Υπάρχουν πιο σοβαρά θέματα να λύσουμε, γιατί ο Παναθηναϊκός δεν είναι ούτε Δώνης ούτε κανείς άλλος».

Για τον Ολυμπιακό: «Ναι, μπορούμε να γυρίσουμε τον διακόπτη. Πρέπει να δούμε τι φταίει, γιατί τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Θα προσπαθήσουμε να δούμε πού θα βγει όλο αυτό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags