Facebook Pixel Γιάννης Αλαφούζος - Παναθηναϊκός: ’Εσκασε τώρα: Απόφαση Αλαφούζου για Δώνη ενόψει Ολυμπιακού - Τι είπαν με Νταμπίζα!
| 2019-09-16 20:52:00

’Εσκασε τώρα: Απόφαση Αλαφούζου για Δώνη ενόψει Ολυμπιακού - Τι είπαν με Νταμπίζα!

Sportdog Team
’Εσκασε τώρα: Απόφαση Αλαφούζου για Δώνη ενόψει Ολυμπιακού - Τι είπαν με Νταμπίζα!

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο Τριφύλλι.

Γιάννης Αλαφούζος - Παναθηναϊκός: Με τον Γιώργο Δώνη, τουλάχιστον μέχρι το ντέρμπι της Κυριακής, θα συνεχίσει ο Παναθηναϊκός, όπως τουλάχιστον αποφασίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη συνάντηση του Έλληνα προπονητή με τους Γιάννη Αλαφούζο και Νίκο Νταμπίζα.

Η συνάντηση των τριών ανδρών πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του ιδιοκτήτη στον ΣΚΑΪ και διήρκεσε περίπου 1.5 ώρα και σε αυτή συζητήθηκε αρχικά το ενδεχόμενο της αποχώρησης του Δώνη, αλλά και η κάκιστη εικόνα της ομάδας στην έανρξη του πρωταθλήματος.



Ο Γιάννης Αλαφούζος ξεκαθάρισε στον κόουτς ότι τον στηρίζει και ότι έχει εμπιστοσύνη στις δυνατότητές του, ενώ παράλληλα ανέφερε στον Νταμπίζα πως έχει πίστη και στο συνολικό πλάνο που έχουν σχεδιάσει, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν θεωρεί ότι είναι η σωστή στιγμή να γίνουν αλλαγές, πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Έτσι λοιπον, το Τριφύλλι πηγαίνει στο παιχνίδι με τους Πειραιώτες με τον Δώνη στον πάγκο, τη στήριξη στον οποίο εξέφρασαν λίγες ώρες νωρίτερα στην προπόνηση στο Κορωπί και οι ποδοσφαιριστές, όπου ανέλαβαν τις ευθύνες τους και ζήτησαν την παραμονή του.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστια ανατροπή στον Παναθηναϊκό μετά τον Άρη - Εξέλιξη που κανείς δεν περίμενε!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags