Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Οβίδες" Δομάζου: "Αυτό νομίζουν για Ολυμπιακό; - Μη μας βάλετε άλλα γκολ"
| 2019-09-17 13:20:00

"Ρουκέτες" Δομάζου: "Αυτό νομίζουν για Ολυμπιακό; - Αν φύγει ο Δώνης... - Μη μας βάλετε πολλά γκολ!"

του Γιώργου Κτενά
"Ρουκέτες" Δομάζου: "Αυτό νομίζουν για Ολυμπιακό; - Αν φύγει ο Δώνης... - Μη μας βάλετε πολλά γκολ!"

"Τεσσάρα μόνο από τη μεικτή κόσμου - Έτσι φτιάχνεις μεγάλη ομάδα".

Tην έκπληξη έκανε ο Μίμης Δομάζος σε συνέντευξή του στο sportdog, καθώς θεωρεί ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να κερδίσει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και να αλλάξει η εικόνα της ομάδας.

Ο "στρατηγός" του Παναθηναϊκού και του ελληνικού ποδοσφαίρου προειδοποίησε ότι οι Ερυθρόλευκοι δεν θα κάνουν περίπατο στο παιχνίδι Κυριακής, ενώ αναφέρθηκε στο έλλειμμα προσώπων που μπορούν να εμπνεύσουν τους παίκτες του Τριφυλλιού.

Τέλος, αναφέρθηκε στο εγχείρημα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και στο πόσο σημαντικό είναι για την ομάδα να φτιάξει το δικό της γήπεδο.

"Δεν θα κάνει περίπατο ο Ολυμπιακός - Στο 50-50 το ντέρμπι"

"Ένας αγώνας ήταν αυτός εναντίον του Άρη, έπαιξε καλή μπάλα ο αντίπαλος, αλλά δε νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να κερδίσει έτσι όπως έπαιξε. Αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι ενόψει του ντέρμπι που έρχεται με τον Ολυμπιακό, που είναι είναι καλύτερος βέβαια αυτή τη στιγμή. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορεί να μας κερδίσει εύκολα", σχολίασε στην αρχική του τοποθέτηση ο Μ. Δομάζoς στο sportdog και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

"Κι εμείς, στα δικά μου χρόνια, μπορεί να ήμασταν καλύτεροι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κερδίζαμε πάντα τον Ολυμπιακό. Πάντα ένα ντέρμπι είναι στο 50-50, οπότε δεν θα είναι εύκολο όπως περιμένουν πολλοί επειδή είχε ο Παναθηναϊκός ένα κακό αποτέλεσμα εναντίον του Άρη. Δεν θα κάνει περίπατο ο Ολυμπιακός, αν αυτό έχουν ορισμένοι στο νου τους".

Πώς πιστεύετε ότι πρέπει να παίξει ο Παναθηναϊκός για να έχει ελπίδες να πάρει θετικό αποτέλεσμα;

"Δεν είμαι προπονητής στον Παναθηναϊκό για να μιλήσω για κάτι τέτοιο. Αν ήμουν στον Παναθηναϊκό, γνωρίζω πολύ καλά τι θα έπρεπε να κάνω για να εμπνευστούν τα παιδιά της ομάδας, αλλά θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή δεν έχει ανθρώπους για να δώσουν ώθηση στα νέα παιδιά. Τα ντέρμπι πρέπει να τα ξέρεις, κι εγώ τα ντέρμπι τα ξέρω πολύ καλά. Στα δικά μου χρόνια, ακόμα κι αν ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός σε κάποιο ντέρμπι, εγώ ήταν δύσκολο να χάσω το παιχνίδι".



"Αν φύγει ο Δώνης, θα παίξουμε μπάλα; - Μη μας βάλετε πολλά γκολ"

Φοβάστε μήπως υπάρξουν αρνητικά γεγονότα αν ο Παναθηναϊκός βρεθεί πίσω στο σκορ από τον Ολυμπιακό νωρίς στο ντέρμπι;

"Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι ένα παιχνίδι που ο κόσμος που πρέπει να υποστηρίξει την ομάδα και όχι το ανάποδο. Θα είναι μόνο δικοί μας οπαδοί, δεν πρέπει να γίνουν έκτροπα γιατί δεν θα είναι καθόλου καλό για την ομάδα αν συμβεί κάτι τέτοιο. Πιστεύω ότι δεν θα γίνει τίποτα βέβαια, και ο κόσμος θα υποστηρίξει την ομάδα μέχρι τη νίκη".

Έχει δημιουργηθεί ολόκληρο ζήτημα στην ομάδα με το θέμα του προπονητή, μένει ή φεύγει ο Δώνης. Ποια είναι η δική σας άποψη;

"Δεν ασχολούμαι καθόλου με αυτά τα πράγματα, είναι θέμα της διοίκησης. Αλλά ακόμα κι αν φύγει ο Δώνης, δεν σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός θα παίξει καλύτερη μπάλα. Αυτή τη στιγμή η νοοτροπία που υπάρχει στον Παναθηναϊκό είναι να μπαίνει η ομάδα στο γήπεδο και ο,τι καταφέρει. Θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει τους κατάλληλους ανθρώπους για να δώσουν ώθηση στην ομάδα".

Ακούγεστε απογοητευμένος από όσα βλέπουμε φέτος από την ομάδα.

"Πώς να μην είμαι όταν φτάσαμε να φάμε 4 γκολ στο προηγούμενο παιχνίδι; Κάποτε για να μας έβαζαν 4 γκολ σε ένα παιχνίδι, έπρεπε να παίζαμε με τη μεικτή κόσμου! Πρέπει να φύγει η νοοτροπία από την ομάδα μπαίνουμε στο γήπεδο και ο,τι βγει. Στα δικά μου χρόνια, οι αντίπαλοι μας συναντούσαν στον διάδρομο πριν βγούμε στο γήπεδο και μας έλεγαν «σας παρακαλούμε μη μας βάλετε πολλά γκολ». Η εικόνα του Παναθηναϊκού, πάντως, μπορεί να αλλάξει αν κερδίσει το ντέρμπι της Κυριακής. Αυτό το παιχνίδι είναι διαφορετικό, δεν είναι όπως εκείνο εναντίον του ΟΦΗ, της Λαμίας ή του Άρη. Στα ντέρμπι και οι ποδοσφαιριστές σκέφτονται διαφορετικά".

Τέλος, θέλω να μου πείτε δύο λόγια για το πλάνο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και αν πιστεύετε ότι μπορεί να δώσει όραμα στον Παναθηναϊκό και τους οπαδούς του.

"Για να φτιάξεις μεγάλη ομάδα, πρέπει να έχεις γήπεδο και να κάνει μεγάλες μεταγραφές. Όταν υπάρχει δικό σου γήπεδο, υπάρχουν έσοδα και έξοδα, δεν ζητάς συνεχώς λεφτά από τον κόσμο. Όταν ο Παναθηναϊκός φτιάξει το δικό του γήπεδο, δεν θα έχει ανάγκη κανένα. Δεν ξέρω, βέβαια, αν οι οπαδοί θα δώσουν τα λεφτά που περιμένει να συμπληρώσει ο κύριος Γιαννακόπουλος, αλλά το γήπεδο θα βοηθήσει πάρα πολύ αν γίνει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίθανος Δώνης! Τους "καθαρίζει" όλους πριν τον Ολυμπιακό - Τρελό ρίσκο - "Πανηγυρίζει" ο Μαρτίνς!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags