Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Γιατί δεν πήρε τον Τσιλιανίδη το καλοκαίρι - Τρομερό παρασκήνιο!
| 2019-09-17 22:22:00

Άλλη ομάδα ο ΠΑΟ με αυτόν - Κάνει απίστευτα "όργια" - Γιατί δεν τον πήρε - Τρελό παρασκήνιο!

του Νίκου Στεργίου
Άλλη ομάδα ο ΠΑΟ με αυτόν - Κάνει απίστευτα "όργια" - Γιατί δεν τον πήρε - Τρελό παρασκήνιο!

Παραμιλάει όλη η Ελλάδα. Πόσο κόστιζε. Ήταν "έγκλημα";

Καλώς ή κακώς, ο Παναθηναϊκός αυτές τις μέρες,  μονοπωλεί το ενδιαφέρον. Την καθημερινότητα, την επικαιρότητα. Όχι μόνο με όσα γίνονται, αλλά και  με συσχετισμούς και παραλληλισμούς με όσα έγιναν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ή όσα δεν έγιναν. Και να θέλει άλλωστε ο οργανισμός των «πράσινων» να φύγει από αυτές τις σκέψεις, δεν γίνεται. Βλέπει τον Τσιλιανίδη πρώτο σκόρερ και πρώτο σε ασίστ στο πρωτάθλημα και… κολάζεται.

Το background του «Τσίλια» με τον Παναθηναϊκό ανάγεται στο καλοκαίρι που ήταν στον πάγκο ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Προτείνεται τότε, δεν προχωράει. Προτείνεται ξανά το αμέσως επόμενο καλοκαίρι, πρώτο των Νταμπίζα-Δώνη, οι μεταγραφικό όμως περιορισμοί δεν επιτρέπουν ξανοίγματα. Και τελευταία φορά, αλλά και πλέον… δελεαστική, το φετινό καλοκαίρι, όταν ως ελεύθερος προτάθηκε και πάλι στους «πράσινους».

Παρά ταύτα – όπως είχαμε αναφέρει στον sportdog από τον Μάιο όταν και είχε πρωτογραφτεί το όνομα του μεσοεπιθετικού του ΟΦΗ – κανείς από το δίδυμο ευθύνης και αποφάσεων του Παναθηναϊκού δεν ασχολήθηκε με τον Τσιλιανίδη. Απολύτως τίποτα, σε κανένα επίπεδο, με κανέναν, καμία επαφή, καμία επικοινωνία, καμία κρούση, καμία διερευνητική επαφή, τίποτα απολύτως.

Προφανώς κανείς δεν περίμενε το ξεκίνημα της σεζόν που κάνει ο «Τσίλια» στον ΟΦΗ.  Γι’ αυτό και οι σχετικές απαντήσεις όταν τέθηκαν – μετά την «τριάρα» του ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ – τα μοιραία ερωτήματα είχαν να κάνουν με το ότι η πλευρά Τσιλιανίδη ζήτησε 250.000 ευρώ ετησίως για να υπογράψει με τον Παναθηναϊκό. Συμβόλαιο δηλαδή που ακόμη και τα τρίχρονα στην Ελλάδα γνωρίζουν πως δεν μπορεί να διαθέσει το «τριφύλλι». Ενώ, από την άλλη, ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε λίγο αργότερα στον ΟΦΗ με ακόμη λιγότερα από τα μισά των φερόμενων ως απαιτήσεων που είχε όταν «συζήτησε» με τον Παναθηναϊκό.

Κάτι (ένα ακόμη δηλαδή…) δεν κολλάει…


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρελό σενάριο επιστροφής στον ΠΑΟ - Γυρίζει αγαπημένος των οπαδών; Θα γίνει χαμός στο ΟΑΚΑ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags