Facebook Pixel Ολυμπιακός - Τότεναμ: Την ευκαιρία να κάνουν πρεμιέρα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ εναντίον της περσινής φιναλίστ
| 2019-09-18 07:55:00

Ρεπορτάζ-"βόμβα" λίγo πριν το Ολυμπιακός-Τότεναμ - 984 εκατ. ευρώ - Eπίθεση playstation!

Sportdog Team
Ρεπορτάζ-"βόμβα" λίγo πριν το Ολυμπιακός-Τότεναμ - 984 εκατ. ευρώ - Eπίθεση playstation!

Το ρεπορτάζ από του Ρέντη λίγο πριν από το μεγάλο παιχνίδι!

Ολυμπιακός - Τότεναμ: Την ευκαιρία να κάνουν πρεμιέρα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ εναντίον της περσινής φιναλίστ της διοργάνωσης έχουν οι Πειραιώτες!

Με το ΦΩΣ να αναφέρει σήμερα πρωτοσέλιδα ότι "Έχει πάρει φόρα" η ομάδα, καθώς: "Σύμμαχος του Ολυμπιακού το τρομερό σερί που τρέχει από τις 28 Φεβρουαρίου 2019 - Οι Πειραιώτες μετρούν 17 ματς χωρίς ήττα σε όλες τις διοργανώσεις, έπειτα από εκείνο το 0-1 από τη Λαμία - Φοβούνται το Γ. Καραϊσκάκης: Αδυναμία της Τότεναμ στα εκτός έδρας ματς, με δύο νίκες στα τελευταία 13 σε όλες τις διοργανώσεις".

Και το κεντρικό πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ, άλλωστε, έχει αναφορά στο συγκεκριμένο παιχνίδι, με τίτλο: "Δρόμοι της φωτιάς"!

"Πρόκληση ενός δις: Πρεμιέρα στο Τσάμπιονς Λιγκ για τον Ολυμπιακό κόντρα στην Τότεναμ που έχει μπάτζετ περίπου 1 δις (984 εκατ. για την ακρίβεια)" - "Επίθεση Playstation: Τι λένε οι αριθμοί της Τότεναμ για τον τρόπο με τον οποίο βρίσκει δίχτυα".

Ολυμπιακός και Τότεναμ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο φαληρικό γήπεδο και μένει να δούμε πώς μπορούν οι Πειραιώτες να χτυπήσουν την αγγλική ομάδα και να πάρουν ο,τι καλύτερο μπορούν από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags