Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έτσι θα το γυρίσει ο Νταμπίζας - "Κλείνει" παικταρά στην επίθεση
| 2019-09-18 11:10:00

Έτσι το γυρίζει ο Νταμπίζας - "Κλείνει" παικταρά στην επίθεση - "Φτιάχνει" τον κόσμο - Έχουμε όνομα!

του Νίκου Στεργίου
Έτσι το γυρίζει ο Νταμπίζας - "Κλείνει" παικταρά στην επίθεση - "Φτιάχνει" τον κόσμο - Έχουμε όνομα!

Βουίζει η πιάτσα. Μία ανάσα από τις υπογραφές. Τρελή ανατροπή!

Παναθηναϊκός - Τάσος Χατζηγιοβάνης: H όλη αναστάτωση (sic) των τελευταίων ημερών στον Παναθηναϊκό έχει αφήσει σε δεύτερη μοίρα ένα θέμα που όλο το καλοκαίρι ταλάνισε τους "πράσινους" και όπως φημολογείται έχει τις τελευταίες μέρες, εξέλιξη. 

Στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Τάσου Χατζηγιοβάνη αναφερόμαστε. Ηχεί ακόμη στ' αυτιά η ατάκα του Νίκου Νταμπίζα στην τελευταία συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, με την οποία ουσιαστικά αφενός ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να διαφοροποιήσει την πρόταση που έχει γίνει προς τον νεαρό μεσοεπιθετικό, αλλά από την άλλη, ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται -τουλάχιστον άμεσα- να χαθεί η θέση του στην ενδεκάδα επειδή δεν ανανεώνει και πως θα έχει όλο τον χρόνο που επιθυμεί (μέχρι προφανώς την Πρωτοχρονιά) προκειμένου να αποφασίσει τι θέλει να κάνει.

Όπως λοιπόν κυκλοφορεί στα αποδυτήρια του "τριφυλλιού" -και όχι τώρα που δεν υπάρχει τίποτα άλλο πέραν των όσων έγιναν μετά το ματς με τον Άρη και αυτά που έρχονται εν όψει Κυριακής- ο Τάσος Χατζηγιοβάνης έχει αλλάξει πλέον στάση και φέρεται διατεθειμένος να υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του. 

Χωρίς μάλιστα να έχει αλλάξει το παραμικρό από πλευράς συλλόγου στην πρόταση που του έχει κατατεθεί, με τον ίδιο τον Ελληνα εξτρέμ να (φέρεται τουλάχιστον πως) έχει πλέον πειστεί πως στην παρούσα φάση (και μετά τα όσα μεσολάβησαν το καλοκαίρι, όπου πέραν της Λέγκια στις αρχές του, άλλη πρόταση γι' αυτόν στα γραφεία του Παναθηναϊκού δεν έφτασε) είναι προτιμότερο να παραμείνει στο δυναμικό των "πράσινων" και μέσω αυτών να διεκδικήσει μια μεταγραφή στο μέλλον.

Μένει φυσικά να δούμε αν η φημολογία (που επαναλαμβάνουμε προκύπτει από τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού, από την περασμένη εβδομάδα) ευσταθεί και από εκεί και πέρα, αν ναι, και τις λεπτομέρειες της συμφωνίας και κυρίως αν θα μπει στο νέο συμβόλαιο του παίκτη ρήτρα ή όχι. Ως τώρα πάντως, σε όσες ανανεώσεις έχουν γίνει στον Παναθηναϊκό, buy-out δεν προβλέπεται…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτος Δώνης - Τι είπε στον Αλαφούζο και τον άφησε "κάγκελο" - Είναι δυνατόν τώρα;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags