Facebook Pixel Χαμός με Βλαχοδήμο - Απίστευτο "γλέντι" στα social, τι έκανε και τρελάθηκαν
| 2019-09-18 12:48:00

Χαμός με Βλαχοδήμο - Απίστευτο "γλέντι" στα social - Τι έκανε και τρελάθηκαν - Χτυπούν το κεφάλι τους...

του Νίκου Στεργίου
Χαμός με Βλαχοδήμο - Απίστευτο "γλέντι" στα social - Τι έκανε και τρελάθηκαν - Χτυπούν το κεφάλι τους...

Σαρώνει ο Έλληνας άσος. Τρομερές αναφορές. Πώς την πάτησαν;

Διαδικτυακή αναγνώριση που αγγίζει τα όρια της... αποθέωσης επιφύλαξε χθες, κατά τη διάρκεια μάλιστα του παιχνιδιού της Μπενφίκα με τη Λειψία, ο λογαριασμός των "ταύρων" στο twitter στον Οδυσσέα Βλαχοδήμο.

Δύο τιτιβίσματα του γερμανικού συλλόγου έβγαλαν το καπέλο στον Ody. Το πρώτο, έχει μια φωτογραφία του Έλληνα τερματοφύλακα να σταματάει τον Τίμο Βέρνερ και αναφέρει πως: "Αυτός ο τερματοφύλακας της Μπενφίκα δεν χρειάζονταν να φορέσει φανέλα με τη βαθμολογία του στο FIFA". Το νούμερο της φανέλας του Βλαχοδήμου; 99…

Το δεύτερο, ακόμη πιο παιχνιδιάρικο, "παίζει" πάλι με το διάσημο ποδοσφαιρικό video game και επισημαίνει, μετά το πρώτο γκολ που πέτυχε ο Βέρνερ, ως… update: "Το τελευταίο update είναι πλέον διαθέσιμο και περιλαμβάνει τις εξής αλλαγές, έχοντας ρυθμίσει το παρακάτω θέμα: - Πλέον, ο Βλαχοδημός δεν θα αποκρούει τα πάντα"!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τους κάνει "πλάκα" ο Μαρινάκης - Πόσα "έσπρωξε" για μεταγραφές - Πού είναι Σαββίδης, Μελισσανίδης

Πέραν της… χαριτωμενιάς και των πολύ έξυπνων σίγουρα παραπομπών, είναι εντυπωσιακές οι αναφορές των Γερμανών για την εικόνα (και χθες) του Ody, ο οποίος μπορεί να μη γλίτωσε την Μπενφίκα από την εντός έδρας ήττα,  ωστόσο δεδομένα είναι ο καλύτερος παίκτης των Λουζιτανών στο ξεκίνημα της σεζόν και ένας από τους πλέον φορμαρισμένους τερματοφύλακες στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Και κάτι ακόμη. Ενόσω αγωνίζονταν στον Παναθηναϊκό, η Λειψία είχε ενδιαφερθεί για την περίπτωση του, χωρίς όμως να προσφέρει θέση βασικού ή έστω κάποιον μίνιμουμ εγγυημένο χρόνο συμμετοχής. Οι πρωτοπόροι της Μπουντεσλίγκα ψάχνουν έναν νεαρότερο του διεθνή Ούγγρου Γκουλάσι στο τέρμα τους, ωστόσο ακόμη και γι' αυτούς, η τιμή πλέον του Βλαχοδήμου, μάλλον ξεφεύγει των δυνατοτήτων τους…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags